Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Απερρίφθη η αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη

Απέρριψε το Πενταμελές Εφετείο το αίτημα αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη
(Φωτογραφία Eurokinissi)
 Ομόφωνα απέρριψε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών την αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταματη που είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών για ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος. 


Νωρίτερα την απόρριψη της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής της Βίκυς Σταμάτη είχε ο εισαγγελέας του πενταμελούς εφετείου.

Η κατηγορούμενη η οποία εκτίει ποινή 12ετούς κάθειρξης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος δεν ήταν παρούσα στο δικαστήριο για λόγους υγείας.

Καταθέτοντας γιατροί και συγγενικά πρόσωπα υποστήριξαν ότι η αποφυλάκισή της και η συναστροφή με το παιδί της θα βοηθήσουν σημαντικά στην αποκατάσταση της υγείας της.

Ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης επισήμανε ότι η εντολέας του μετράει έξι μήνες ακούσιας νοσηλείας και τρεις απόπειρες αυτοκτονίας που δεν ήταν για το θεαθήναι.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg