Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Μαρία Πολύζου: Χρειαζόμαστε ελληνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση



Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της "Ενωσης για την Πατρίδα και τον Λαό" Μαρία Πολύζου, έδωσε συνέντευξη...

Πώς βρεθήκατε στην Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό, στο πλευρό του Βύρωνα Πολύδωρα και του Χρήστου Ζώη;



ΜΠ: Ανταποκρίθηκα στο πατριωτικό κάλεσμα δύο σημαντικών πολιτικών προσώπων. 0 Χρήστος Ζώης. πρόεδρος της Νέας Μέρας και αντιπρόεδρος της Ενωσης για την Πατρίδα και τον Λαό με κάλεσε προκειμένου να ....συμμετάσχω ως νέα πολιτικός στην εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη των 21 νέων ευρωβουλευτών που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μετά τη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο της Ενωσης για την Πατρίδα και τον Λαό Βύρωνα Πολύδωρα, αποδέχτηκα με αίσθηση ευθύνης την τιμητική αυτή για μένα πρόταση και έτσι συμμετέχω κι εγώ στο ευρωψηφοδέλτιο της Ενωσης, καθώς πιστεύω πως η Ενωση για την Πατρίδα και τον Λαό αποτελεί τη συστράτευση εκείνων των πατριωτικών δυνάμεων που θέτουν ως σκοπό τη διαμόρφωση ενός σχεδίου για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Είστε συνεργαζόμενη με το κόμμα και όχι μέλος του. Αυτό τι σημαίνει; 

ΜΠ: Ως νέα πολιτικός ενώνω τις δυνάμεις μου. χωρίς κομματικές ή άλλες αγκυλώσεις, μαζί με εκείνες τις δυνάμεις που δίνουν τη μάχη για την υπεράσπιση της εθνικής μας ταυτότητας και τη μάχη για μια υγιή και ευήμερη Ευρωπαϊκή Ενωση. Αν κάτι εκτιμούν οι πολίτες που με πιστεύουν είναι η θέλησή μου για προσφορά και η αμερόληπτη επιλογή μου για συστράτευση με την Ενωση για την Πατρίδα και τον Λαό. Εκτιμώ πως πολύ σύντομα η Ενωση για την Πατρίδα και τον Λαό θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για τις πολιτικές εξελίξεις που είναι μπροστά μας.

Τι το καινούργιο επιδιώκετε να φέρετε ως νέος άνθρωπος στην πολιτική σκηνή;

ΜΠ: Πολιτεύομαι σε μια εξαιρετικά κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα, την πιο κρίσιμη μετά τη λεγόμενη «μεταπολιτευτική περίοδο», η οποία έληξε με τον χειρότερο για την πατρίδα μας τρόπο, την εισαγωγή της στο ΔΝΤ Σκοπός μου με τη συμμετοχή μου σε αυτές τις ευρωεκλογές είναι να ενισχύσω τη φωνή της πατρίδας μου μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Τώρα είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι έχουμε το σθένος, έχουμε τη διάκριση, έχουμε τη γνώση και τη θέληση να σταθούμε στο ύφος των περιστάσεων και να συμμετάσχουμε ενεργά στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από τις πατριωτικές δυνάμεις, ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει τη θέση που θέλει ο λαός της να έχει στην Ευρώπη.

Το δίλημμα Μνημόνιο - Αντιμνημόνιο πιστεύετε ότι θα παίξει ρόλο στην απόφαση των πολιτών για το κόμμα που θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές; 

ΜΠ: Δεν τίθεται θέμα «εξόδου από τα Μνημόνια» που υπόσχονται οι μνημονιακοί. μια και οι ίδιοι παραδέχονται ότι με την ευρωπαϊκή οδηγία 472/2013 μας επιβάλλουν Μνημόνιο για πάντα. Δεν τίθεται θέμα «αντίθεσης στο Μνημόνιο ». γιατί η χώρα χρειάζεται λύση. όχι απλά αντίδραση. Χρειαζόμαστε ελληνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, όχι μνημονιακά δεκανίκια που βαφτίζονται «εθνικά» για να διασφαλίσουν τη συνέχιση των Μνημονίων.
Τι διακυβεύεται κατά την εκτίμηση σας στις προσεχείς ευρωεκλογές; Το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι η αποδόμηση του ευρωπαϊκού οράματος ελέω του γερμανικού ευρωπαϊκού ολοκληρωτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg