Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο Θύμιος Δρόσος, συνοδεύει τον Χρήστο Ζώη στην περιοδεία του



Με πρώτο σταθμό το Αγρίνιο ο πρόεδρος της Νέας Μέρας κ. Χρήστος Ζώης και ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού κ. Θύμιος Δρόσος, υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το συνδυασμό «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό», του Βύρωνα Πολύδωρα, περιοδεύουν την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Μαΐου στη Δυτική Ελλάδα.


 Ο Αιτωλοακαρνάνας Θ. Δρόσος σε σχετική του δήλωση επισημάνει ότι οι Ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου θα σημαδέψουν τις πολιτικές εξελίξεις και θα επηρεάσουν το μέλλον της χώρας και των πολιτών. 

Πιο αναλυτικά τονίζει:

Η ώρα της ευθύνης σήμανε για όλους μας. Συμμετέχουμε στις εκλογές και στέλνουμε διπλό μήνυμα. 

Καταψηφίζουμε τις δυνάμεις της πολιτικής ανακολουθίας και της αναξιοπιστίας, της κοινωνικής χρεοκοπίας και της υποταγής. Αυτούς που με τις πολιτικές επιλογές και τις πρακτικές τους υποθήκευσαν το μέλλον της πατρίδας και της νέας γενιάς. 

Ψηφίζουμε για τη Δημιουργική Ανατροπή που έχει ανάγκη ο τόπος. Για μια νέα πορεία με εθνική στρατηγική και σχεδιασμό. Πορεία ελπίδας και αξιοπρέπειας. 

Ψηφίζουμε για μια Ελλάδα ισχυρή και αξιόπιστη σε μια Ευρώπη με ισοτιμία και αλληλεγγύη. 
Στηρίζουμε τις δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις του Ριζοσπαστισμού και της Ευθύνης. 

Ψηφίζουμε ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg