Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Το νέο Fiat 500 Cult, "σκίζει" τα κύματα... (Βίντεο)

Video: Το Fiat 500 πάνω σε γιοτ 80 μέτρων!

Στόχος των κατασκευαστών είναι το κοινό να λάβει τα… κατάλληλα μηνύματα και να ταυτιστεί μαζί τους. Οι διαφημιστικές καμπάνιες της Fiat βραβεύτηκαν με επτά «Λέοντες» στο Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών.

Τον «χάλκινο λέοντα» στην κατηγορία film εξασφάλισε το διαφημιστικό «Yacht» με πρωταγωνιστή το νέο 500 Cult, την κορυφαία έκδοση από πλευράς πολυτέλειας του μικρού μοντέλου της Fiat. Το μήνυμα που θέλει να περάσει το διαφημιστικό είναι δε χρειάζεσαι μεγάλες πισίνες και λιμουζίνες για να είσαι ευτυχισμένος και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή.

«Μια μέρα θα αντιληφθείς ότι το μέγεθος του αυτοκινήτου σου δεν μετράει καθόλου. Αυτό που μετρά είναι το μέγεθος του… γιοτ!».


Η διαφήμιση κλείνει με το Fiat 500 Cult στην πλώρη του 80μετρου υπερπολυτελούς γιοτ Chopi Chopi, το οποίο κατασκευάστηκε από την CRN, εταιρεία του ιταλικού ομίλου Ferretti. Κόστισε περισσότερα από 80 εκατ. ευρώ και πουλήθηκε σε Λιβανέζο δισεκατομμυριούχο. Μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 12 άτομα, σε έξι σουίτες.

Το πλήρωμά του αποτελείται από 31 άτομα, ενώ ο κάθε ένας από τους δύο κινητήρες του παράγει ισχύ 2.230 PS! Οι δεξαμενές καυσίμων του χωράνε 300.000 λίτρα, χαρίζοντάς του αυτονομία 6.000 ναυτικών μιλίων!

Μπορεί δηλαδή να πάρει τους διεθνείς μας από το Αρακαζού της Βραζιλίας, να τους φέρει πρωταθλητές κόσμου στο λιμάνι του Πειραιά και να του μείνουν καύσιμα και για κρουαζιέρες!

Απολαύστε τα videos που ακολουθούν











Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg