Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ανοιγμα Τσίπρα για συμμαχίες - Παρόντες στην εκδήλωση και οι ΑΝΕΛ

Ανοιγμα Τσίπρα για συμμαχίες με την αντιμνημονιακή αντιπολίτευση: Παρουσίες έκπλ

Πρόβα τζενεράλε για την καινούργια στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, και η Κουμουνδούρου ανοίγει τη «βεντάλια» των συμμαχιών με πρώτο βήμα προσέγγισης το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ»...


Ζητώντας τη στήριξη των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως " καλούμε σε ένα πλατύ, ανοιχτό, παλλαϊκό μέτωπο ώστε σε πρώτη φάση να μη περάσει το νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ"

Οι «καλεσμένοι»: Ποιοι έδωσαν το παρών 

Οι ανεξάρτητοι Έλληνες, εκπροσωπήθηκαν δια της Ραχήλ Μακρή και από τους ανεξάρτητους βουλευτές, οι:  Θεοδώρα Τζάκρη, Οδυσσέας Βουδούρης, Πάρις Μουτσινάς, και Θόδωρος Παραστατίδης

Το "παρών" επίσης έδωσε η κ. Λούκα Κατσέλη από την «Κοινωνική Συμφωνία», οι κκ Τόσκας και Παπασίμος από την κίνηση «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά και από την Αριστερή Προοπτική οι κκ Αντρέας Νεφελούδης και Στέφανος Μπαγιώργος.

Ακόμη, ο συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, (που είναι σε συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη μελλοντική ένταξή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης), καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Αντώνης Καλφαγιάννης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg