Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Οι "αιχμές" του Γιάννη Μιχελάκη, για το ΠΑΣΟΚ

Χρησμοί Μιχελάκη για εμπόδια: «Είναι γνωστά και γεγονότα και τα αίτιά τους»

Ο απερχόμενος υπουργός από το Εσωτερικών, κ. Γιάννης Μιχελάκης, κατά τη διάρκεια παράδοσης - παραλαβής,  τόνισε με νόημα ότι «βάλαμε σε εφαρμογή σημαντικές μεταρρυθμίσεις και δώσαμε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα. Δεν προχώρησαν όλα όπως τα θέλαμε. Είναι γνωστά και γεγονότα και τα αίτιά τους».


Οι «αιχμές» του απερχόμενου υπουργού έμοιαζαν να αγγίζουν τη συνεργασία με το ΠαΣοΚ και τα ζητήματα τα οποία «φρεναρίστηκαν» από τις αντιρρήσεις του σγυκυβερνώντος κόμματος για τα ζητήματα σχετικά με τις αλλαγές στον «Καλλικράτη» και τον νόμο με τις αλλαγές του εκλογικού συστήματος στην αυτοδιοίκηση (είχε προτείνει την εκλογή των δημοτικών συμβούλων από ενιαία λίστα), είτε για την ψήφο των ομογενών.

«Εξίσου βέβαιο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ούτε το έργο που έγινε ούτε τις μεταρρυθμίσεις που ετοιμάσαμε» επισήμανε ο κ. Μιχελάκης. 
 
Ανέφερε επιγραμματικά διάφορες κινήσεις του υπουργείου, από τη ρύθμιση οφειλών που είχαν ιδιώτες και επιχειρήσεις προς τους δήμους ως τη συγκρότηση διακομματικής επιτροπής για την τροποποίηση του Καλλικράτη και την επιδιόρθωση αδυναμιών του και την παράδοση στην αρμόδια επιτροπής της Βουλής του σχεδίου του ενιαίου κώδικα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg