Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

"Πέρασε" του ΠΑΣΟΚ, και όχι του Χατζηδάκη

Έξαλλοι Χατζηδάκης και Άδωνις με τον Σαμαρά και τον ανασχηματισμό του
Φωτογραφία: Eurokinissi

Με αισθήματα πικρίας υποδέχθηκε η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας την ανακοίνωση του ανασχηματισμού. Συνεργάτες του κ. Χατζηδάκη υπογράμμιζαν τη διαμάχη του με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ για...

... σειρά ζητημάτων όπως τη μεταρρύθμιση στο γάλα, το άνοιγμα του θέματος των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών και την απελευθέρωση πώλησης των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

 Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως «τιμωρήθηκαν» επειδή θέλησαν να προωθήσουν μεταρρυθμίσεις και μάλιστα τηρώντας εντολές του Μεγάρου Μαξίμου. «Το μήνυμα που στέλνει πλέον ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι πως η κοινωνία χρειάζεται πιο... αργούς ρυθμούς και όχι γρήγορες τομές», σχολίαζαν εκπρόσωποι του υπουργείου.

Με οργή αντέδρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την απομάκρυνσή του από το υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησε ακόμη και για αχαριστία, καθώς σήκωσε όλο το βάρος των μεταρρυθμίσεων. Ενοχλημένος εμφανίζεται και με τον διάδοχό του Μάκη Βορίδη, σημειώνοντας πως δεν θα έπρεπε να δεχτεί το υπουργείο Υγείας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg