Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Τι λέει η Αστυνομία για τις συλλήψεις των τριών Κούρδων


Τι αναφέρει η Αστυνομία για τις συλλήψεις των τριών Κούρδων
Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οδηγούνται τα τρία άτομα που συνελήφθησαν στη διάρκεια επιχείρησης της Ασφάλειας στην περιοχή των Εξαρχείων...Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα, εις βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, εις βάρος της 48χρονης και του 40χρονου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του ανακριτή εφετών Βορείου Αιγαίου, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Σε βάρος της 24χρονης εκκρεμούσε ένταλμα του ανακριτή εφετών Βορείου Αιγαίου, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες και τα όπλα και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Επίσης, σε βάρος της εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol Τουρκίας.

Κατά πληροφορίες, όλοι θεωρούνται μέλη της οργάνωσης DHKP-C, στελέχη της οποίας είχαν συλληφθεί πριν από μερικούς μήνες στην Αθήνα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg