Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Στεναχωρημένος, ο Κώστας Μαρκόπουλος



Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και εξέφρασε την πικρία του που δεν είναι στο νέο σχήμα.


Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Όλα αυτά τα χρόνια, η κοινωνία έχει υποστεί θυσίες και μεγάλες ήττες για να βγούμε στο ξέφωτο και να πάρουμε την ανηφόρα», είπε ακόμα, ενώ σε σχετική ερώτηση για τη δική του μη συμμετοχή στο νέο σχήμα είπε:

«Στεναχωρήθηκα που δεν είμαι στο νέο σχήμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζω αυτήν την κυβέρνηση και αυτό το σχήμα. Η πολιτική είναι μια διαρκής αναμέτρηση με τον στόχο».

«Είμαι ανοιχτός να βοηθήσω την παράταξή μου, να κάνω τα πάντα γιατί πιστεύω ότι αυτή η παράταξη είναι ο κορμός του αστικού κράτους», σημείωσε ακόμα, αφήνοντας παράθυρο για την χρησιμοποίησή του από τον Αντώνη Σαμαρά σε κάποια από τις θέσεις που έμειναν «ορφανές», μετά τον ανασχηματισμό.

Με πληροφορίες από το  http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg