Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Εθνική Νιγηρίας: Απαγόρευσαν στους παίκτες τα... βουντού!


 Εθνική Νιγηρίας: Απαγόρευσαν στους παίκτες τα... βουντού!
Κάθε προπονητής και ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει τα δικά της «θέλω» από τους ποδοσφαιριστές ενόψει των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.  Άλλος απαιτεί αποχή από το σεξ, άλλος από το ποτό, από το κάπνισμα ή όλα μαζί (βλέπε Μεξικό). Υπήρξε ακόμη και απαογόρευση για τις βραζιλιανικές βουβουζέλες. Αυτό όμως που έγινε με την Εθνική Νιγηρίας δεν έχει προηγούμενο.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής ζήτησε από τους παίκτες να μην καταφύγουν στην πρακτική της μαύρης μαγείας κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ! Όπως είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του συνδέσμου «είμαστε εμείς εδώ για να προσευχόμαστε και να νηστεύουμε για εκείνους. Γιατί να καταλήξουν στα βουντού;  Η μαύρη μαγεία δεν πρόκειται να τους προστατέψει, αντίθετα θα επηρεάσει την αποτελεσματικότητά τους».

Τι έχουν να πουν άραγε και οι αντίπαλοι των Νιγηριανών ακούγοντας για βουντού;

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg