Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών έξω από το Μαρακανά


Ξύλο μεταξύ οπαδών μετά το τέλος του αγώνα Κολομβία - Ουρουγουάη
Συμπλοκές μεταξύ οπαδών έξω από το στάδιο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας σημειώθηκαν  μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη 2-0 της Κολομβίας επί της Ουρουγουάης, μετέδωσαν το Σάββατο μέσα ενημέρωσης της χώρας αυτής.

Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό CBN, δεκάδες οπαδοί –οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν Βραζιλιάνοι και Ουρουγουανοί- ενεπλάκησαν στους καυγάδες, ανταλλάσσοντας γροθιές, κλωτσιές και εκτοξεύοντας κουτιά μπύρας. Δύο οπαδοί τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία παρενέβη, αφού το ιδιωτικό προσωπικό ασφαλείας που έχει προσληφθεί για τη διατήρηση της τάξης στις αθλητικές εγκαταστάσεις έπρεπε να βρίσκεται σε άλλα σημεία του γηπέδου.

Αρκετοί οπαδοί οδηγήθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις του Μαρακανά σε σχέση με αυτά τα επεισόδια, ωστόσο δεν έγινε σαφές εάν η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg