Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Θαυμάστε τους! Τώρα οι Τζιχαντιστές, θέλουν και την Ελλάδα!!

tzixantistes1-570

Με μυαλά που φτάνουν στα όρια της ασθένειας, τζιχαντιστές σχεδιάζουν... Οθωμανική Αυτοκρατορία, με κατάληψη της Ελλάδας, όλων των βαλκανικών χωρών, αλλά και ευρωπαϊκών. Μάλιστα, ο ηγέτης τους, που αυτοαποκαλείται πλέον Προφήτης Ιμπραήμ, επιθυμεί να τον αποκαλούν διάδοχο του Μωάμεθ.



Μεταξύ των χωρών που θέλουν να κατακτήσουν είναι η Ελλάδα.

Ο χάρτης που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τους οπαδούς του Ισλαμικού Κράτους εμπεριέχει και ένα πενταετές σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο θέλουν να επεκταθούν και σε χώρες που δεν κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο.

Θέλουν με άλλα λόγια να επεκτείνουν το χαλιφάτο προς την Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική αλλά και κομμάτια της Ευρώπης.

Για παράδειγμα αναφέρουν ότι η Ισπανία, στην οποία κυριάρχησε το μουσουλμανικό στοιχείο για 700 χρόνια έως το 1492 θα είναι μια από τις χώρες που θα έχουν υπό τον έλεγχό τους έως το 2020.

Πριν από την Ισπανία όμως θέλουν να πατήσουν πόδι στα Βαλκάνια. Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία είναι κάποιες από τις χώρες που θέλουν να κατακτήσουν! Ονειρεύονται με άλλα λόγια την δημιουργία ενός μεγάλου Ισλαμικού Κράτους που θα θυμίζει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Η οργάνωση αυτή, θέλει να σβήσει από τον χάρτη την Αλ Κάιντα και μάλλον το έχει καταφέρει. Όπως λένε ειδικοί, η νεότερη γενιά των τζιχαντιστών, στηρίζει όλο και περισσότερο την οργάνωση του Αλ Μπαγκντάντι ο οποίος είναι επικηρυγμένος από τις ΗΠΑ για 10 εκατομμύρια δολάρια.

Όταν μάλιστα τέθηκε επικεφαλής του χαλιφάτου ο Αλ Μπαγκντάντι ζήτησε να αποκαλείται πλέον ως χαλίφης Ιμπραήμ, όνομα του γιου του Μωάμεθ προκειμένου να δείξει ακόμα περισσότερο ότι είναι ο ηγέτης των μουσουλμάνων και διάδοχος του προφήτη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg