Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Έδεσαν τους διαρρήκτες και τους παρέδωσαν στην αστυνομία!!


Μεσσηνία: Έδεσαν τους διαρρήκτες και τους παρέδωσαν στην αστυνομία
Αφού γλίτωσαν το ξύλο οι δύο αλλοδαποί διαρρήκτες όταν τους τσάκωσαν στα πράσα οι κάτοικοι του Βλαχόπουλου Μεσσηνίας, πρέπει να είναι και... ευχαριστημένοι. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να τους παραλάβουν, τους βρήκαν δεμένους σαν... σαλάμια με σχοινιά.


Οι δύο Αλβανοί δούλευαν πολύ καιρό σε οικοδομές της περιοχής και τη γνώριζαν καλά. Την ώρα που οι περισσότεροι κάτοικοι βρίσκονταν στο πανηγύρι που διοργάνωνε η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα για την γιορτή της Πεντηκοστής, διέρρηξαν ένα πρατήριο υγρών καυσίμων φορώντας κουκούλες και γάντια χωρίς να αντιληφθούν έναν περίοικο που τους είδε και κάλεσε τον πρατηριούχο στο κινητό του. Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου έσπευσε αμέσως και, με τη βοήθεια γειτόνων, εγκλώβισε στον χώρο του πρατηρίου τον έναν από αυτούς.

Καθώς αναζητούσαν τον συνεργό του μέσα στο σκοτάδι, εκείνος φοβήθηκε και βγήκε από ένα οικόπεδο όπου ήταν κρυμμένος με αποτέλεσμα να τον πιάσουν. Τους έδεσαν με σχοινιά και τους παρέδωσαν στους αστυνομικούς του τμήματος Πύλου που έφθασαν λίγη ώρα αργότερα. Οι δράστες -που είχαν μαζί τους διαρρηκτικά εργαλεία και ένα μαχαίρι- κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και ανακρίνονται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg