Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Κατηγορίες Χρήστου Παππά, κατά Άδωνι Γεωργιάδη

 
Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, αναφέρθηκε σε συνομιλίες με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας -κρυφές και λιγότερο κρυφές- κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη βουλή, στο πλαίσιο της διαδικασίας για την άρση ασυλίας του.

Μεταξύ των συνομιλητών του κ. Παππά ήταν και ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα πάντα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Το περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε φέρεται να έλαβε χώρα στις τουαλέτες της βουλής.
«Προτιμώ ο γιος μου στα 16 του να είναι χρυσαυγίτης, παρά συριζαίος και κομμουνιστής. Εμείς οι δύο πρέπει να τα πούμε, εσύ είσαι λογικός», φέρεται να είπε ο κ. Γεωργιάδης στον κ. Παππά, ενώ οι δύο άνδρες έπλεναν τα χέρια τους.

Ο κ. Γεωργιάδης φώναξε «ντροπή σου» από τα υπουργικά έδρανα, όπου καθόταν δίπλα στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, προς τον κ. Παππά, ο οποίος του απάντησε «εσύ να ντρέπεσαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg