Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Τα..."παράπλευρα" του μεγάλου σημερινού αγώνα, έρχονται από την...Αντιτρομοκρατική!!



Επείγον σήμα σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες έστειλε η Αντιτρομοκρατική και ζητά αυξημένα μέτρα και απόλυτη επαγρύπνηση το βράδυ της Κυριακής καθώς υπάρχουν εκτιμήσεις ότι ίσως χτυπήσει ο Χριστόδουλος Ξηρός, καθώς...

... συμπληρώνονται 12 χρόνια από την ημέρα που έσκασε στα χέρια του αδελφού του Σάββα η βόμβα που σήμανε την αρχή του τέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας newsbomb.gr που δημοσιεύει την είδηση, οι επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής εφιστούν σε όλους ιδιαίτερη προσοχή καθώς ο αγώνας της εθνικής μας ομάδας με την Κόστα Ρίκα για τους 16 του Μουντιάλ φυσιολογικά προκαλεί χαλάρωση.

Ζητά δε, όσοι βρίσκονται σε υπηρεσία να μην αποσπούν την προσοχή τους από τους «στόχους» των οποίων η φύλαξη τους έχει ανατεθεί.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός κρύβεται σε σπίτι στην Αττική. Έχει ως δίκτυο υποστήριξης ασύλληπτα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς όπως ο Νίκος Μαζιώτης, η σύντροφος του Πόλα Ρούπα, αλλά και ο Βασίλης Παλαιοκώστας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg