Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Τα πάντα για το πρώτο compact SUV από τη Mercedes-Benz



Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν’αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης και, ταυτόχρονα, αεροδυναμική σχεδίαση, η οποία άλλωστε την καθιστά επικεφαλής μιας ολόκληρης κατηγορίας...



Αποπνέει αυτοπεποίθηση και έντονη παρουσία με τις δυναμικές, σπορ αναλογίες της και το εντυπωσιακό μπροστινό της μέρος με το τριάκτινο αστέρι τοποθετημένο στο κέντρο.

Η γραμμή σχεδίασης, η οποία εκτείνεται από τους προβολείς και τα πλαϊνά μέρη μέχρι τον πίσω άξονα, δημιουργεί μια κομψή δυναμική που δίνει την αίσθηση της κίνησης, ακόμη κι όταν το όχημα είναι ακινητοποιημένο.


Χειροποίητο δέρμα ARTICO / μπεζ sahara ύφασμα Dourados (605), Style έκδοση (P27)
Το εσωτερικό της νέας GLA σας ανοίγει εντελώς νέες προοπτικές. Η ευελιξία και η ποικιλία εξοπλισμού της δείχνουν να μην έχουν όρια.

Η ελαφρώς ανασηκωμένη θέση του καθίσματος και η οριζόντια δομή στη σχεδίαση προσδίδουν στο εσωτερικό της νέας GLA τον σπορ της χαρακτήρα. Η προσεκτική επιλογή στα υλικά και τα επιμελημένα στη λεπτομέρεια φινιρίσματα δημιουργούν μια αρμονική και υψηλής ποιότητας συνολική εικόνα.

GLA 250 4MATIC, γκρι mountain designo MAGNO (662), Urban έκδοση (P59)

GLA 200 CDI, καφέ orient (990), 43.2 cm (17-inch) ζάντες 5 ακτίνων (R48), Style έκδοση (P27)
Πιο δυναμικό από ένα κλασικό SUV, πιο εντυπωσιακό από ένα coupe. Η προοδευτική σχεδίαση της νέας GLA συνδυάζει σπορ γραμμές με τα χαρακτηριστικά στοιχεία του στυλ ενός SUV.

Το στιβαρό καπό με τις δυναμικές γραμμές και η μάσκα ψυγείου με τη διπλή γρίλια χαρίζουν στο μπροστινό μέρος μια ιδιαιτέρως μεγαλειώδη εμφάνιση. Η μάσκα ψυγείου διαθέτει επίσης ένα χιαστό πλέγμα. Από κάτω βρίσκεται η τυπική προστατευτική ποδιά, χαρακτηριστική των SUV, η οποία διατίθεται είτε σε ασημί, είτε σε χρωμιωμένο ματ ασημί ή σε γυαλιστερό μαύρο (αναλόγως του εξοπλισμού που θα επιλεχθεί) καθώς και τα μαύρα τάσια στις ζάντες και τα πλευρικά μαρσπιέ με τη σφηνοειδή σχεδίαση.


Φώτα ημέρας ανοιχτά, λάμπες Bi-xenon (614)
Τα παλιά χρόνια, το μόνο που έκαναν οι προβολείς ήταν να προσφέρουν φωτισμό. Σήμερα, λάμπουν σαν μικρά έργα τέχνης. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως χάρη στην προαιρετικά διαθέσιμη τεχνολογία LED. Τα φώτα LED έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και είναι πιο αποδοτικά σε σύγκριση με τα συμβατικά φώτα, ενώ δημιουργούν συναρπαστικές γραμμές τη νύχτα. Αναλόγως του εξοπλισμού που θα επιλέξετε, μπορείτε επίσης να προσθέσετε αυτήν την τεχνολογία στη νέα GLA.

GLA 250 4MATIC, γκρι mountain designo MAGNO (662), Urban έκδοση (P59)

GLA 200 CDI, καφέ orient (990), 43.2 cm (17-inch) ζάντες 5 ακτίνων (R48), Style έκδοση (P27)
Η νέα GLA είναι διαφορετική. Το πρώτο compact SUV από τη Mercedes-Benz συνδυάζει στοιχεία από τη σχεδίαση των coupé και τα προσαρμόζει ώστε να γίνουν κατάλληλα για την καθημερινή χρήση.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει πραγματικά η χρωμιωμένη λωρίδα ανάμεσα στα πίσω φώτα καθώς και η αεροτομή. Οι τρεις προαιρετικές επιλογές στη γραμμή σχεδίασης και εξοπλισμού (Style, Urban και AMG), οι οποίες χαρίζουν στη νέα GLA τρεις τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες, ενισχύουν το επίπεδο εξατομίκευσης.

GLA 250 4MATIC, γκρι mountain designo MAGNO (662), 45.7 cm (18-inch) ζάντες 5 ακτίνων (R31), Urban έκδοση (P59)

GLA 200 CDI, καφέ orient (990), 43.2 cm (17-inch) ζάντες 5 ακτίνων (R48), Style έκδοση (P27)
Όσο σας πλησιάζει θα τη βρίσκετε όλο και πιο ελκυστική. Υψηλό επίπεδο. Επίπεδη γραμμή οροφής. Έντονες γραμμές μέχρι το εντυπωσιακά φαρδύ πίσω τμήμα. Δυνατοί ώμοι. Εμφανής υποδαπέδια προστατευτική ποδιά, χαρακτηριστική των SUV, η οποία διατίθεται είτε σε ασημί, είτε σε χρωμιωμένο ματ ασημί ή σε γυαλιστερό μαύρο (αναλόγως του εξοπλισμού που θα επιλεχθεί) καθώς και τα μαύρα τάσια στις ζάντες και τα πλευρικά μαρσπιέ με τη σφηνοειδή σχεδίαση.

Η νέα GLA αφήνει το βλέμμα σας να πλανιέται, μέχρι να φτάσει μπροστά.


Ο χώρος του οδηγού στη νέα GLA εντυπωσιάζει με τη σπορ ατμόσφαιρα και την εξαιρετική εργονομία. Εντυπωσιακός διάκοσμος, μεγάλη κεντρική οθόνη (CENTRAL MEDIA DISPLAY) που μοιάζει να αιωρείται και μια αξεπέραστη κεντρική κονσόλα για την οποία έχουν χρησιμοποιηθεί πρώτης τάξεως υλικά κι έχει ξεκάθαρο, λειτουργικό στυλ.

Το εσωτερικό προσφέρει επίσης μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης. Πρακτικά αυτό συμβαίνει με τις τρεις επιλογές σε σχεδίαση και γραμμή εξοπλισμού, στα πακέτα εξοπλισμού καθώς και στο πλήθος πιθανών συνδυασμών μεταξύ διακοσμητικών στοιχείων και ταπετσαρίας. Τα φωτιζόμενα μαρσπιέ στις πόρτες και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, ως μέρος του προαιρετικού πακέτου Light and Sight, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα


Ambient lighting, καφέ nut δέρμα (804), ξύλινη επένδυση σε ανοιχτό καφέ poplar σατινέ (H19), πακέτο Exclusive (P34), πακέτο εσωτερικού φωτισμού & ορατότητας (U62), Urban έκδοση (P59)

Καφέ nut δέρμα (804), ξύλινη επένδυση σε ανοιχτό καφέ poplar σατινέ (H19), πακέτο Exclusive (P34), Urban έκδοση (P59)

Καφέ nut δέρμα (804), ξύλινη επένδυση σε ανοιχτό καφέ poplar σατινέ (H19), πακέτο Exclusive (P34), Urban έκδοση (P59)

Cockpit και τιμόνι

Η ελαφρώς ανασηκωμένη θέση του καθίσματος και η οριζόντια δομή στη σχεδίαση προσδίδουν στο εσωτερικό της νέας GLA τον σπορ της χαρακτήρα. Η προσεκτική επιλογή στα υλικά και τα επιμελημένα στη λεπτομέρεια φινιρίσματα δημιουργούν μια αρμονική και υψηλής ποιότητας συνολική εικόνα.

Από τα 12 εργονομικά πλήκτρα λειτουργιών στο επενδεδυμένο με δέρμα πολυλειτουργικό τιμόνι μπορείτε να ελέγξετε τα μενού στον πίνακα οργάνων και το Audio 20/COMAND Online στην κεντρική οθόνη CENTRAL MEDIA DISPLAY στην αριστερή πλευρά. Από τη δεξιά πλευρά, ο οδηγός ρυθμίζει την ένταση των συσκευών ήχου, το τηλέφωνο και το σύστημα πλοήγησης.


Γκρι crystal ύφασμα Coari (028), λεπτομέρειες από ανθρακονήματα , Standard έκδοση

Κεντρική κονσόλα

Ο διάκοσμος μπορεί προαιρετικά να είναι από λειασμένο αλουμίνιο ή φυσικά να έχει εμφάνιση ξύλου με νερά. Εάν θέλετε, η ανεξάρτητη οθόνη μπορεί να γίνει ο σύνδεσμός σας τόσο με τον αληθινό, όσο και με τον ψηφιακό κόσμο. Η οθόνη ON&OFFROAD, σε συνδυασμό με την τετρακίνηση 4MATIC, δείχνει την κλίση ανωφέρειας, την πλευρική κλίση και την κλίση κατωφέρειας και τον προσανατολισμό στις εκτός δρόμου διαδρομές. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό Drive Kit Plus βλέπετε, για παράδειγμα, όλες τις ειδήσεις από τον έξω κόσμο και τις λίστες αναπαραγωγής του iPhone® σας

Εμπρός Καθίσματα


Χειροποπίητο δέρμα ARTICO / καφέ tundra ύφασμα Dourados (604), λεπτομέρειες από ανθρακονήματα (H74), Style έκδοση (P27)

Η νέα GLA απελευθερώνει τη δημιουργικότητα στο εσωτερικό. Αποτελεί το πρώτο premium compact SUV της Mercedes-Benz και καλύπτει πραγματικά κάθε προσωπική απαίτηση. Η ποικιλία στο εσωτερικό καθιστά αυτήν την κατηγορία μια εξαιρετική σειρά μοντέλων.

Το πακέτο Άνεσης Καθισμάτων ενισχύει την άνεση σε μικρά και μεγάλα ταξίδια, δίνοντας στους επιβάτες περισσότερες επιλογές για εργονομικές εξατομικευμένες ρυθμίσεις και τη ρύθμιση του καθίσματος στην επιθυμητή θέση. Αυτό περιλαμβάνει τη ρύθμιση του ύψους για το κάθισμα του συνοδηγού και τη ρύθμιση της γωνίας του μαξιλαριού των καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού. Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με τις γραμμές σχεδίασης και εξοπλισμού Style, Urban και AMG.

Γκρι crystal ύφασμα Coari (028), Standard έκδοση
Χειροποίητο δέρμα ARTICO / μαύρο ύφασμα DINAMICA (651), AMG line έκδοση (950)

Πίσω Καθίσματα


Χειροποίητο δέρμα ARTICO / μπεζ sahara ύφασμα Dourados (605), Rear armrest (400), Style έκδοση (P27)

Η sport εμφάνιση συνεχίζεται και πίσω: τα ενσωματωμένα καθίσματα όχι μόνο εξασφαλίζουν ευρυχωρία κι ευελιξία, αλλά κρατούν τους επιβάτες σταθερά στη θέση τους σε κάθε περίσταση. Και με αυτό το σχεδιασμό που ξεσηκώνει, αυτό είναι σίγουρα καλή ιδέα.

Οι πλάτες των πίσω καθισμάτων αναδιπλώνονται μεμονωμένα (1/3 - 2/3) ή μαζί, προκειμένου να μεγαλώσει ο χώρος αποσκευών.

Καφέ nut δέρμα (804), πακέτο Exclusive (P34), Urban έκδοση (P59), πίσω υποβραχιόνιο (400), ISOFIX
καφέ nut δέρμα (804), πακέτο Exclusive (P34), Urban έκδοση (P59), πίσω υποβραχιόνιο (400)

Concept Χώρου Αποσκευών


Κάλυμα χώρου αποσκευών, πακέτο χώρου αποσκευών (942), πίσω αναδιπλούμενα προσκέφαλα
Με το σύστημα EASY-PACK, η πίσω πόρτα ανοίγει εύκολα με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στο κλειδί. Tο πακέτο αποθηκευτικών χώρων με τη ρυθμιζόμενη κλίση της πλάτης των πίσω καθισμάτων καθώς και το μεγάλο άνοιγμα του χώρου αποσκευών, σας προσφέρει αυξημένη χωρητικότητα με άνετη φόρτωση και εκφόρτωση.

Οι δικτυωτές τσέπες δεξιά και αριστερά, καθώς και ένα αναδιπλούμενο κουτί κάτω από το χώρο αποσκευών παρέχουν οργάνωση και ασφάλεια στο χώρο αποσκευών. Οι πλάτες των καθισμάτων της πίσω σειράς μπορούν να ανασηκωθούν κατά 15 μοίρες για βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου αποσκευών.


Πακέτο χώρου αποσκευών (942), πίσω αναδιπλούμενα προσκέφαλα
Στο προαιρετικό πακέτο χώρου αποσκευών περιλαμβάνονται :
  • Πρίζα 12V στο χώρο αποσκευών
  • Θέση φόρτωσης για τις πλάτες των πίσω καθισμάτων (πιο όρθιες κατά 15 μοίρες)
  • Αναδιπλούμενο κουτί κάτω από το χώρο αποσκευών
  • Δικτυωτές τσέπες στο αριστερό και δεξί μέρος του χώρου αποσκευών
  • Λειτουργία αναδιπλούμενου τραπεζιού για το κάθισμα του συνοδηγού (μόνο σε συνδυασμό με κάθισμα saloon)
Πακέτο χώρου αποσκευών (942), πίσω αναδιπλούμενα προσκέφαλα
Πακέτο χώρου αποσκευών (942), πίσω αναδιπλούμενα προσκέφαλα

Τεχνολογία

4κύλινδρος πετρελαιοκινητήρας, Μ270, 4MATIC, ανάρτηση άνεσης (485)
CENTRAL MEDIA DISPLAY (430), COMAND online (527)

Τετρακίνηση

Η εκτός δρόμου οδήγηση απαιτεί ειδική τεχνική. Στη νέα GLA απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού: το πρόγραμμα οδήγηση Offroad βελτιώνει την πρόσφυση ειδικά για ασταθές υπόστρωμα. Το Downhill Speed Regulation (DSR) κάνει την οδήγηση σε κατωφέρειες καλύτερα ελεγχόμενη. Η ένδειξη ON&OFFROAD ενημερώνει, λόγου χάρη, για την κλίση ανωφέρειας, την πλευρική κλίση ή την κλίση κατωφέρειας και τον προσανατολισμό. Με τη λειτουργία φωτισμού Offroad, προσαρμόζεται η εμβέλεια και η απόδοση του προαιρετικού Intelligent Light System στις ανάγκες της εκτός δρόμου οδήγησης.
GLA 200, κόκκινο jupiter (589), 48.3 cm (19-inch) AMG 5άκτινες ζάντες (655), πακέτο Night (P55), AMG line (950)

Αεροδυναμική

Η χαμηλή αντίσταση σημαίνει και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Με τιμή αεροδυναμικού συντελεστή 0,29 η νέα GLA κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία των compact SUV. Αυτή η ξεχωριστή αεροδυναμική είναι αποτέλεσμα μιας έξυπνης μίξης των παρακάτω μέτρων:
  • Χαμηλότερες άκρες στην κολόνα Α με βελτιστοποιημένη αεροδυναμική γεωμετρία
  • Καπάκια που κλείνουν τον μπροστινό προφυλακτήρα, το κάλυμμα του ψυγείου και τους προβολείς
  • Εξωτερικοί καθρέφτες, τάσια και πίσω σιγαστήρες με εξαιρετικά αεροδυναμική σχεδίαση
  • Αεροδυναμικό πίσω μέρος με αεροτομή στην οροφή και στα πλαϊνά και πίσω φώτα με διαχωριστικές γραμμές
  • Ολοκληρωμένη διοχέτευση του αέρα κάτω από το δάπεδο με εκτεταμένη επένδυση του κυρίως δαπέδου, επιπλέον καλύμματα στο κεντρικό τμήμα του πίσω άξονα και διαχύτη πίσω προφυλακτήρα
DIRECT SELECT, 7G-DCT (429)

Κιβώτια ταχυτήτων

Δύο κιβώτια ταχυτήτων είναι διαθέσιμα για τη νέα GLA. Και τα δύο χρησιμοποιούνται ήδη με μεγάλη επιτυχία σε άλλα μοντέλα compact της νέας γενιάς Mercedes-Benz.
  • 6 ταχυτήτων μηχανικό κιβώτιο για τις GLA 200 CDI & GLA 200.

  • 7G-DCT αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη για τις GLA 200 CDI 4MATIC, GLA 220 CDI, GLA 220 CDI 4MATIC, GLA 250 & GLA 250 4MATIC, προαιρετικά για τις GLA 200 CDI & GLA 200.
Βενζινοκινητήρας 4κύλινδρος, Μ270

Κινητήρες

Οι καινοτόμοι κινητήρες της νέας GLA συνδυάζουν τη δυναμική τεχνολογία με εργαλεία εξοικονόμησης καυσίμων. Ο άμεσος ψεκασμός υψηλής πίεσης μέσω πιεζοηλεκτρικών μπεκ ακριβείας και η ενισχυμένη διαδικασία καύσης έχουν ως αποτέλεσμα τη σχεδόν τέλεια κάυση και κατά συνέπεια μεγαλύτερη απόδοση, πράγμα που σημαίνει ότι τα καύσιμα χρησιμοποιούνται πιο αποδοτικά. Η βελτιωμένη πίεση ανάφλεξης και η υπερσυμπίεση εγγυώνται υψηλές τιμές ροπής σε όλο το φάσμα των στροφών του κινητήρα.
Μπορείτε να επιλέξετε από τα ακόλουθα διαθέσιμα μοντέλα: GLA 200, GLA 250 και GLA 250 4MATIC
Πετρελαιοκινητήρας 4κύλινδρος, ΟΜ651
Οι 4-κύλινδροι πετρελαιοκινητήρες άμεσου ψεκασμού παρέχουν επαρκή αποθέματα ισχύος και αποτελεσματική ώθηση. Διατίθενται σε δύο επίπεδα απόδοσης, είναι φιλικοί προς το περιβάλλον, εντυπωσιάζουν με την ισχυρή ροπή τους και προσφέρουν άμεση απόκριση στο γκάζι, ακόμα και σε χαμηλές στροφές.
Μπορείτε να επιλέξετε από τα ακόλουθα διαθέσιμα μοντέλα: GLA 200 CDI, GLA 200 CDI 4MATIC, GLA 220 CDI και GLA 220 CDI 4MATIC.

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Σύστημα υποβοήθησης νεκρού σημείου (234)
Η ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφάλειας της Mercedes-Benz. Κανένα άλλο πεδίο στην πραγματικότητα δεν εμπνέει τους μηχανικούς της Mercedes-Benz ώστε να παράγουν τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα με τέτοια συνέπεια, όσο η έρευνα πάνω στις νέες τεχνολογίες ασφαλείας.
Αυτό που ξεκίνησε με το σύστημα PRE-SAFE® πριν δέκα χρόνια και συνεχίστηκε με το DISTRONIC PLUS, εξελίχθηκε πλέον σε μια νέα διάσταση στην οδήγηση: στο σύστημα Έξυπνης Οδήγησης της Mercedes-Benz, που συνδυάζει την άνεση με την ασφάλεια. Μπορείτε να το δείτε και να το νιώσετε μέσα στη νέα GLA. Χάρη στη δικτύωση, την οποία οι εμπειρογνώμονες στην ασφάλεια αποκαλούν «συνδυασμό αισθητήρων», τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης αναλύουν πολύπλοκες καταστάσεις και αναγνωρίζουν καλύτερα ενδεχόμενους κινδύνους στην κυκλοφορία, χρησιμοποιώντας αισθητήρες που βρίσκονται τοποθετημένοι περιμετρικά του οχήματος.
Σύστημα PRE-SAFE® (299)
ATTENTION ASSIST (538)
Αρχή λειτουργίας του COLLISION PREVENTION ASSIST (258)

COLLISION PREVENTION ASSIST

Όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 30 km/h, το σύστημα ανιχνεύει ότι η απόσταση ανάμεσα στο αυτοκίνητο και αντικείμενα μπροστά του είναι πολύ μικρή. Αν το σύστημα ανιχνεύσει κίνδυνο και πιθανότητα οπίσθιας πρόσκρουσης, ειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ηχητικά. Αν το σύστημα ανιχνεύσει κίνδυνο και ο οδηγός φρενάρει ταυτόχρονα, το σύστημα υποβοήθησης πέδησης μπορεί να παρέμβει ασκώντας ακριβώς την απαιτούμενη ισχύ πέδησης για την αποφυγή, ιδανικά, της σύγκρουσης.
Ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης (235)

Ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης

Η ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης ενεργοποιείται αυτόματα όταν οδηγείτε με ταχύτητα έως και 35 km/h. Αν το όχημα κινείται με ταχύτητα κάτω των 30 km/h, το σύστημα εμφανίζει την ένδειξη "P" και ένα βελάκι στην πολυλειτουργική οθόνη του πίνακα οργάνων όταν έχει εντοπίσει κατάλληλη θέση στάθμευσης. Το σύστημα ψάχνει για θέση στη δεξιά πλευρά του δρόμου ως προεπιλογή και όταν είναι ενεργοποιημένο το αριστερό φλας ψάχνει και στην αριστερή πλευρά. Αν ο οδηγός βάλει όπισθεν, επιβεβαιώσει την επιλογή στάθμευσης και οδηγεί με ταχύτητα έως και 10 km/h, η ενεργή υποβοήθηση στάθμευσης αναλαμβάνει τους ελιγμούς διεύθυνσης. Ο οδηγός χρειάζεται να πατά απλώς τα πεντάλ γκαζιού και φρένου. Το πολύ σε επτά κινήσεις η στάθμευση έχει ολοκληρωθεί.
DISTRONIC PLUS (239)

DISTRONIC PLUS

Το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης βοηθά τον οδηγό να διατηρεί μια απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παραμένει στο κέντρο της λωρίδας του. Το DISTRONIC PLUS με STEER CONTROL και Stop&Go Pilot κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, ειδικά στα μακρινά ταξίδια και όταν υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Πακέτο υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (22Ρ)

Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας

Η έλλειψη προσοχής και η κούραση μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να παρεκκλίνετε από τη λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να το συνειδητοποιήσετε. Το σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει την ακούσια μετακίνηση από τη λωρίδα κυκλοφορίας και να προειδοποιήσει τον οδηγό με παλλόμενες δονήσεις στο τιμόνι.

Εξοπλισμός

Επιλογή Κινητήρα

Βενζινοκινητήρες
GLA 200
GLA 250*
GLA 250 4MATIC
Πετρελαιοκινητήρες
GLA 200 CDI
GLA 200 CDI 4MATIC*
GLA 220 CDI
GLA 220 CDI 4MATIC

Επιλογή Γραμμής Εξοπλισμού

GLA 200 CDI, μαύρο cosmos (191), 43.2 cm (17-inch) ατσάλινη ζάντα με τάσι 10 οπών (R00), Standard έκδοση
GLA 200 CDI, μαύρο cosmos (191), 43.2 cm (17-inch) ατσάλινη ζάντα με τάσι 10 οπών (R00), Standard έκδοση

Εξωτερικό STANDARD:

  • Σύστημα εξάτμισης μονού σωλήνα, μη εμφανές
  • Κομψή προστατευτική ποδιά στον προφυλακτήρα εμπρός και πίσω σε ασημί
  • Ανάρτηση άνεσης
  • Μάσκα ψυγείου με δύο γρίλιες σε ασημί
  • Ζάντες αλουμινίου με διάκοσμο 10 οπών και ελαστικά 215/60 R 17
Γκρι crystal ύφασμα Coari (028), λεπτομέρειες από ανθρακονήματα , Standard έκδοση

Εσωτερικό STANDARD:

  • Υποβραχιόνια στις πόρτες σε μαύρος διάκοσμο με κόκκους
  • Πίνακας οργάνων χαμηλών τόνων με μαύρα πίσω πλαίσια και λευκές βελόνες
  • Πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτινών με 12 πλήκτρα λειτουργιών
  • Καθίσματα άνεσης με υφασμάτινη ταπετσαρία Coari
  • Επιλογέας ταχυτήτων από μαύρο πλαστικό PUR

Επιλογή Πακέτων Σχεδίασης

GLA 200, κόκκινο jupiter (589), 48.3 cm (19-inch) AMG ζάντες 5 ακτίνων (655), πακέτο Night (P55), AMG line έκδοση (950)
GLA 200, κόκκινο jupiter (589), 48.3 cm (19-inch) AMG ζάντες 5 ακτίνων (655), πακέτο Night (P55), AMG line έκδοση (950)
GLA 200, κόκκινο jupiter (589), πακέτο Night (P55), AMG line έκδοση (950)
Το πακέτο Night για το εξωτερικό προσδίδει στο όχημα έναν αθλητικό - εκφραστικό χαρακτήρα με εντυπωσιακά στοιχεία εξοπλισμού. Περιλαμβάνει επιλεγμένα στοιχεία σχεδιασμού σε μαύρο - από τις δύο γρίλιες στη μάσκα του ψυγείου και τους εξωτερικούς καθρέφτες, μέχρι τις ζάντες αλουμινίου και την κομψή προστατευτική ποδιά.
Τα στοιχεία του εκτεταμένου πακέτου με μια ματιά:
  • Ζάντες αλουμινίου 5 ακτίνων σε μαύρο με γυαλιστερό φινίρισμα, με ελαστικά 235/45 R 19 (σε συνδυασμό με τη Γραμμή AMG)
  • Οπτικό πακέτο AMG με μαύρα γυαλιστερά ένθετα στην μπροστινή αεροτομή και στα πλαϊνά μαρσπιέ και μαύρη γυαλιστερή πίσω όψη (σε συνδυασμό με τη Γραμμή AMG)
  • Περίβλημα εξωτερικού καθρέφτη σε μαύρο (σε συνδυαμό με μαύρο μεταλλικό χρώμα cosmos στο χρώμα του οχήματος)
  • Μαύρη γυαλιστερή διακοσμητική λωρίδα στο μέσο του ύψους
  • Γυαλιστερές μαύρες ράγες οροφής από αλουμίνιο
  • Γυαλιστερή μάσκα ψυγείου με δύο γρίλιες και ένθεμα χρωμίου
  • Ζάντες αλουμινίου 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο με γυαλιστερό φινίρισμα, με ελαστικά 235/50 R 18 (σε συνδυασμό με την Urban)
  • Γυαλιστεροί μαύροι προφυλακτήρες μπρος και πίσω με κομψή προστατευτική ποδιά (σε συνδυασμό με την Urban)
  • Φιμέ τζάμια από την κολώνα Β
Διατίθενται μόνο σε συνδυασμό με τις Γραμμές σχεδιασμού και εξοπλισμού Urban και AMG.

Edition 1

GLA 250 4MATIC, λευκό cirrus (650), 48.3 cm (19-inch) AMG ζάντες 5 ακτίνων (664), Edition 1 (P19)
GLA 250 4MATIC, λευκό cirrus (650), 48.3 cm (19-inch) AMG ζάντες 5 ακτίνων (664), Edition 1 (P19)
GLA 250 4MATIC, λευκό cirrus (650), Edition 1 (P19)
Η πρωτοποριακή σχεδίαση της νέας GLA υπογραμμίζεται εντυπωσιακά στο ειδικό μοντέλο της Edition 1. Ο κομψός συνδυασμός επιλεγμένου εξοπλισμού τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό δημιουργεί ένα έργο τέχνης που γίνεται ασυναγώνιστο, ακόμη κι εκτός ασφάλτου. Η Edition 1 θα διατεθεί για περιορισμένο χρόνο μετά την εμφάνιση της νέας GLA στην αγορά. Συνδυάζει μια πληθώρα εξοπλισμού για το εξωτερικό και το εσωτερικό που έχει ταιριάξει ιδανικά ώστε να ενισχύεται σημαντικά ο σπορ, μοναδικός και άνετος χαρακτήρας του οχήματος.
Όταν κοιτάζετε εξωτερικά την εντυπωσιακή Edition 1, τα πολλά επιλεγμένα της μέρη σε γυαλιστερό, βαθύ μαύρο από το πακέτο Night ξεχωρίζουν απευθείας. Σε συνδυασμό με τις σκούρες, πλατιές ζάντες αλουμινίου και τις αρμονικές βαφές, δημιουργείται συνολικά η εντύπωση μιας άψογα δυναμικής αίσθησης.
Εξοπλισμός κι εξαρτήματα για το εξωτερικό της Edition 1, με μια ματιά:
  • Ζάντες αλουμινίου AMG 5 ακτίνων, σε μαύρο χρώμα με γυαλιστερή στεφάνη, 235/45 R 19 tyres on 8.0 J x 19
  • Επιλεγμένα μέρη από το πακέτο Night (μάσκα ψυγείου με δύο πολύ γυαλιστερές μαύρες γρίλιες και χρωμιομένο ένθετο, πολύ γυαλιστερή μαύρη διακοσμητική λωρίδα στη μέση, εξωτερικοί καθρέφτες σε μαύρο χρώμα «night» και φιμέ τζάμια στην κολόνα Β)
  • Επιλογή σε βαφές ανάμεσα σε καφέ «orient», λευκό «cirrus» ή γκρι «mountain»
  • Σχεδίαση και γραμμή εξοπλισμού σε αστικό ύφος
  • Προβολείς bi-xenon (προαιρετικά, σύστημα Έξυπνου Φωτισμού)
  • Προστατευτικό κάλυμμα μαρσπιέ, ασημί - χρωμιομένο
  • Σήμα «Edition 1» στα μπροστινά φτερά
Δέρμα / καφέ nut ύφασμα Alvorada (704), λεπτομέρειες από αλουμίνιο (739), Edition 1 (P19)
Το εσωτερικό DESERT DUST για τη νέα GLA Edition 1 με καφέ, στην απόχρωση του καρυδιού, δερμάτινη ταπετσαρία και ύφασμα Alvorada με διακριτικές ραφές σαν σε μοκασίνια, επιδεικνύει σπορ χαρακτήρα, μοναδικότητα και άνεση. Η ταπετσαρία στο χρώμα του πυλού συμπληρώνεται από ένα πλήθος μεταλλικών στοιχείων, σπορ και λειτουργικών. Το αποτέλεσμα είναι μια ζεστή ατμόσφαιρα με πλήρως δυναμικές φιλοδοξίες.
Εξοπλισμός DESERT DUST για το εσωτερικό της Edition 1, με μια ματιά:
  • Πακέτο Exclusive
  • Σχοινένια πατάκια με μαύρο περίγραμμα
  • Πολυτελή καθίσματα με καφέ, στην απόχρωση του καρυδιού, ταπετσαρία και ύφασμα Alvorada με διακριτικές ραφές, σαν σε μοκασίνια
  • Πακέτο «Light and Sight» που περιλαμβάνει ατμοσφαιρικό φωτισμό, σε ένα επίπεδο έντασης
  • Αεραγωγοί με με ασημί χρωμιωμένο πλαίσιο και στόμιο σε σχήμα σταυρού
  • Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών 3 ακτίνων, με δερμάτινη επένδυση, διατρήσεις στην περιοχή της λαβής και πεπλατυσμένο κάτω τμήμα με μαύρες αντίθετες ραφές
  • Σπορ πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητική επιφάνεια
  • Διάκοσμος αλουμινίου με τραπεζοειδή υφή
Δέρμα / καφέ nut ύφασμα Alvorada (704), λεπτομέρειες από αλουμίνιο (739), Edition 1 (P19)
Δέρμα / καφέ nut ύφασμα Alvorada (704), Edition 1 (P19)

Προαιρετικός Εξοπλισμός

Χειροποίητο δέρμα ARTICO / μπεζ sahara ύφασμα Dourados (605), ηλεκτρική γυάλινη πανοραμική οροφή (413), Style έκδοση (P27)

Ηλεκτρική γυάλινη πανοραμική οροφή

Με τα μεγάλα ανοίγματα αυτό το σύστημα οροφής εγγυάται μια ιδιαίτερα λαμπερή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Αποτελείται από ένα σταθερό πανοραμικό γυάλινο τμήμα στο πίσω μέρος και ένα ηλεκτρικά χειριζόμενο συρόμενο γυάλινο μπροστινό τμήμα για τον αερισμό του εσωτερικού, όπως απαιτείται.Όταν η ηλιοροφή ανοίγει με το διακόπτη, ο ανεμοθραύστης ανεβαίνει. Έτσι, η ηλιοροφή ανασηκώνεται και σύρεται προς τα πίσω, πάνω από το σταθερό πίσω μέρος. Επιπλέον, δύο ηλεκτρικά σκίαστρα - ρολλά παρέχουν σκιά για τους επιβάτες σε μέρες με έντονη ηλιοφάνεια. Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με μία από τις γραμμές σχεδίασης και εξοπλισμού Style, Urban ή AMG, καθώς και με τις ράγες οροφής αλουμινίου ή μαύρες γυαλιστερές ράγες οροφής αλουμινίου.
Electric control for opening and closing, πόρτα χώρου αποσκευών με EASY-PACK (890)

Πόρτα χώρου αποσκευών με EASY-PACK

Η πίσω πόρτα EASY-PACK ανοίγει και κλείνει με το πάτημα ενός κουμπιού για άνετη φόρτωση και εκφόρτωση. Η πόρτα μπορεί να σταματήσει σε οποιαδήποτε θέση ώστε να μη χτυπήσει πουθενά και η γωνία ανοίγματος μπορεί να περιοριστεί στο επίπεδο της οροφής. Ο περιορισμός της γωνίας ανοίγματος καθορίζεται κρατώντας πιεσμένο το πλήκτρο κλεισίματος. Η πίσω πόρτα κλείνει πατώντας ένα κουμπί στην κάτω άκρη της πόρτας. Αν κάποιο μέρος του φορτίου εμποδίζει το κλείσιμο, η διαδικασία σταματά αυτόματα. Μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε την πόρτα χειροκίνητα ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας το χερούλι στην πόρτα.
Χειροποίητο δέρμα ARTICO / μαύρο ύφασμα DINAMICA (651), πακέτο χώρου αποσκευών (30P), AMG line έκδοση (950)

Πακέτο χώρου αποσκευών

Οι δικτυωτές τσέπες δεξιά και αριστερά, καθώς και ένα αναδιπλούμενο κουτί κάτω από το χώρο αποσκευών παρέχουν οργάνωση και ασφάλεια στο χώρο αποσκευών. Οι πλάτες των καθισμάτων της πίσω σειράς μπορούν να ανασηκωθούν κατά 15 μοίρες για βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου αποσκευών.
Cargo position, Load Compartment package (942), Folding rear seat backrests
Τα στοιχεία του πακέτου με μια ματιά:
  • Πρίζα 12V στο χώρο αποσκευών
  • Θέση φόρτωσης για τις πλάτες των πίσω καθισμάτων (πιο όρθιες κατά 15 μοίρες)
  • Αναδιπλούμενο κουτί κάτω από το χώρο αποσκευών
  • Δικτυωτές τσέπες στο αριστερό και δεξί μέρος του χώρου αποσκευών
  • Λειτουργία αναδιπλούμενου τραπεζιού για το κάθισμα του συνοδηγού (μόνο σε συνδυασμό με κάθισμα saloon)
Navigation, COMAND Online (527)

COMAND Online

Το COMAND Online είναι εξοπλισμένο με σύστημα πλοήγησης βασισμένο σε σκληρό δίσκο με εμφάνιση χάρτη και πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη 17,8 cm και κεντρική διεπαφή ελέγχου για όλες τις συσκευές τηλεματικής.
Πλοήγηση, τηλέφωνο, ήχος, βίντεο, internet - με το σύστημα χειρισμού και την οθόνη COMAND Online ο οδηγός έχει αυτές και πολλές άλλες λειτουργίες στο οπτικό του πεδίο και υπό έλεγχο. Οι πληροφορίες εμφανίζονται στην έγχρωμη κεντρική οθόνη υψηλής ανάλυσης 17,8 cm CENTRAL MEDIA DISPLAY. Ο χειρισμός είναι έξυπνος και απλός.
Auxiliary heater (228), COMAND Online (527)

Auxiliary heater

Το εσωτερικό του οχήματος μπορεί να ζεσταθεί ή να αεριστεί πριν καν ξεκινήσει το ταξίδι με την προαιρετική βοηθητική θέρμανση - χρησιμοποιώντας προγραμματιζόμενο χρονοδιακόπτη ή το τηλεχειριστήριο. Το χειμώνα αυτό μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη για το χρονοβόρο ξύσιμο του πάγου από τα τζάμια. Το σύστημα λειτουργεί με καύσιμο, ανεξάρτητα από τον κινητήρα.
GLA 200 CDI, καφέ orient (990), κοτσαδόρος με σύστημα ευστάθειας ρυμουλκούμενου ESP (550), Style έκδοση (P27)

Κοτσαδόρος με σύστημα ευστάθειας ρυμουλκούμενου ESP

Ο κοτσαδόρος μπορεί να αναδιπλωθεί για εξοικονόμηση χώρου πίσω από τον πίσω προφυλακτήρα όταν δε χρησιμοποιείται. Ξεδιπλώνεται απλά προς τα έξω ξανά για να συνδέσετε ρυμουλκούμενο ή να τοποθετήσετε σχάρα ποδηλάτων. Η θέση του κοτσαδόρου στο χώρο αποσκευών φωτίζεται από ένα φωτάκι LED.
Δε διατίθεται σε συνδυασμό με τη γραμμή σχεδίασης και εξοπλισμού AMG, καθώς και με το Drive Kit Plus για iPhone® 5.
Σασί (486)

Ανάρτηση με μειωμένο ύψος

Αθόρυβα στην άσφαλτο ή σε σκονισμένους χωματόδρομους μακριά από ασφαλτοστρωμένους δρόμους, χάρη στην πρωτοποριακή της ανάρτηση και τα συστήματα διεύθυνσης δε θα χρειαστεί ποτέ να θυσιάσετε την οδηγική άνεση. Όπου και αν περιπλανηθείτε, η νέα GLA θα περιπλανηθεί μαζί σας. Η ανάρτηση με μειωμένο ύψος συνδυάζει ευκινησία και άνεση, καθώς οι αποσβεστήρες κραδασμών προσαρμόζονται αυτόματα στις συνθήκες του δρόμου. Τα ελατήρια και τα αμορτισέρ έχουν sport ρυθμίσεις και το ύψος του οχήματος μειώνεται κατά 15 χιλιοστά.
Μόνο σε συνδυασμό με τη Γραμμή AMG και το πακέτο Δυναμικού Χειρισμού.

Φωτισμός

Intelligent Light System

Επιγραφή “INTELLIGENT LIGHT SYSTEM” , Intelligent Light System (622)
Το σύστημα Έξυπνου Φωτισμού Intelligent Light System με προσαρμοζόμενους προβολείς bi-xenon προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες φωτισμού και οδήγησης και στις καιρικές συνθήκες, ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή ορατότητα σε επαρχιακούς δρόμους και αυτοκινητοδρόμους, σε στροφές και στην ομίχλη.

Τα στοιχεία και οι λειτουργίες του συστήματος Έξυπνου Φωτισμού με μια ματιά:
  • Φως στροφής τεχνολογίας Η7
  • Δυναμική λειτουργία στη μεσαία και μεγάλη κλίμακα (μονάδαbi-xenon)
  • Ενεργοί προβολείς
  • Τρόπος λειτουργίας αυτοκινητόδρομου
  • Δυναμικός έλεγχος εύρους φωτεινής δέσμης
  • Ενισχυμένα φώτα ομίχλης
  • Φλας LED
  • Τρόπος λειτουργίας επαρχιακού δρόμου
  • Πίσω φώτα ομίχλης, φώτα φρένων και φλας τεχνολογίας LED
  • Φως οπισθοπορείας με συμβατικό λαμπτήρα πυρακτώσεως
  • Σύστημα καθαρισμού προβολέων
  • Πίσω φώτα τεχνολογίας οπτικών ινών
  • Φώτα ημέρας και φώτα-δείκτες οχήματος τεχνολογίας οπτικών ινών

Πακέτο εσωτερικού φωτισμού & ορατότητας

Ατμοσφαιρικός φωτισμός, καφέ nut δέρμα (804), ξύλινη επένδυση σε ανοιχτό καφέ poplar σατινέ (H19), πακέτο Exclusive (P34), πακέτο εσωτερικού φωτισμού & ορατότητας (U62), Urban έκδοση(P59)
Το πακέτο Φωτισμού και Ορατότητας προσθέτει επιπλέον αξία και γοητεία στο εσωτερικό και βέλτιστη ορατότητα μέσα στο όχημα. Περιλαμβάνει λειτουργικό φωτισμό που ενισχύει την άνεση και την ασφάλεια, καθώς και ατμοσφαιρικό φωτισμό που προσδίδει στο εσωτερικό πιο ατμοσφαιρικό χαρακτήρα.

Τα στοιχεία του εκτεταμένου πακέτου με μια ματιά:
  • Μονοχρωματικός ατμοσφαιρικός φωτισμός με άμεσο φωτισμό στις λαβές/χερούλια των θυρών μπρος και πίσω
  • Προειδοποιητικό φως εξόδου στις πόρτες οδηγού και συνοδηγού
  • Φωτιζόμενοι καθρέφτες καλλωπισμού οδηγού και συνοδηγού
  • Φωτισμός του αποθηκευτικού χώρου και της ποτηροθήκης στην κεντρική κονσόλα
  • Φωτιζόμενα μαρσπιέ θυρών
  • Φως στο πίσω μέρος με ενσωματωμένα φώτα ανάγνωσης και φωτισμό εντοπισμού
  • Φωτισμός στο χώρο των ποδιών εμπρός και πίσω
  • Φωτισμός του κενού μεταξύ των προσκέφαλων μπρος και πίσω, σε συνδυασμό με τα sport καθίσματα (όχι σε συνδυασμό με τα πολυτελή καθίσματα)
  • Εσωτερικός καθρέφτης με επιπλέον φωτισμό
  • Υαλοκαθαριστήρας με αισθητήρα βροχής 2 επιπέδων
  • Δοχείο καθαριστικού υγρού (6 λίτρων)

Σενάρια Φωτισμού

Φώτα θέσης
Φώτα θέσης με φώτα ημέρας ανοιχτά
Φώτα θέσης με φώτα πορείας και φώτα ημέρας ανοιχτά
Πίσω φανάρι
Πίσω φανάρι με φώτα πορείας ανοιχτά
Πίσω φανάρι με φώτα στάσης και φώτα πορείας ανοιχτά (K11)
Intelligent Light System (622)
Intelligent Light System με φώτα ημέρας ανοιχτά (622)
Intelligent Light System με φώτα πορείας και φώτα ημέρας ανοιχτά (622)
Λάμπες Bi-xenon (614)
Πίσω φωτιστικό LED με ενεργοποιημένα φώτα πορείας, λάμπες Bi-xenon (614)
Πίσω φωτιστικό LED με ενεργοποιημένα φώτα στάσης, λάμπες Bi-xenon (614), Adaptive brake lights (K11)

Τροχοί

43.2 cm (17-inch) ατσάλινη ζάντα με τάσι 10 οπών (R00)
43.2 cm (17-inch) ζάντα 5 ακτίνων (R48)
43.2 cm (17-inch) πολυάκτινη ζάντα (08R)
45.7 cm (18-inch) ζάντα 5 ακτίνων (01R)
45.7 cm (18-inch) ζάντα 5 ακτίνων (R31)
45.7 cm (18-inch) ζάντα 5 ακτίνων (R38)
48.3 cm (19-inch) ζάντα 5 ακτίνων (R39)
48.3 cm (19-inch) ζάντα 5 ακτίνων (65R)
48.3 cm (19-inch) ζάντα 5 ακτίνων (77R)
45.7 cm (18-inch) ζάντα 5 ακτίνων AMG (633)
48.3 cm (19-inch) ζάντα 5 ακτίνων AMG (635)
48.3 cm (19-inch) ζάντα 5 ακτίνων AMG (655)
48.3 cm (19-inch) ζάντα 5 ακτίνων AMG (664)

Χρώματα

κόκκινο jupiter (589)
λευκό cirrus (650)
μαύρο night (696)
μπλε south seas (162)
μαύρο cosmos (191)
βιολετί northern lights (592)
ασημί polar (761)
γκρι mountain (787)
μπλε universe (894)
καφέ orient (990)
Special finish
γκρι mountain designo MAGNO (662)

Εσωτερική Επένδυση

μαύρο ύφασμα Coari (021), λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, Standard έκδοση
γκρι crystal ύφασμα Coari (028), λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, Standard έκδοση
χειροποίητο δέρμα ARTICO / μαύρο ύφασμα Corumba (361), ασημί κυματοειδείς λεπρομέρειες (H50), Urban έκδοση (P59)
χειροποίητο δέρμα ARTIC / γκρι crystal ύφασμα Corumba (368), ασημί κυματοειδείς λεπρομέρειες (H50), Urban έκδοση (P59)
χειροποίητο δέρμα ARTICO / μαύρο ύφασμα Dourados (601), λεπτομέρειες από ανθρακονήματα (H74), Style έκδοση (P27)
χειροποίητο δέρμα ARTICO / καφέ tundra ύφασμα Dourados (604), λεπτομέρειες από ανθρακονήματα (H74), Style έκδοση (P27)
χειροποίητο δέρμα ARTICO / μπεζ sahara ύφασμα Dourados (605), λεπτομέρειες από ανθρακονήματα (H74), Style έκδοση (P27)
μαύρο χειροποίητο δέρμα ARTICO (101), silver wave-look trim (H50), Urban (P59)
μπεζ sahara χειροποίητο δέρμα ARTICO (105), ασημί κυματοειδείς λεπρομέρειες (H50), Urban έκδοση(P59)
γκρι crystal χειροποίητο δέρμα ARTICO (108), ασημί κυματοειδείς λεπρομέρειες (H50), Urban έκδοση (P59)
μαύρο δέρμα (801), ξύλινη επένδυση σε ανοιχτό καφέ poplar σατινέ (H19), πακέτο Exclusive (P34)
καφέ nut δέρμα (804), ξύλινη επένδυση σε ανοιχτό καφέ poplar σατινέ (H19), πακέτο Exclusive (P34)
γκρι crystal δέρμα (808), ξύλινη επένδυση σε ανοιχτό καφέ poplar σατινέ (H19), πακέτο Exclusive (P34)
χειροποίητο δέρμα ARTICO / ύφασμα μαύρο DINAMICA (651), λεπτομέρειες από αλουμίνιο (H79), AMG line έκδοση (950)
μαύρο δέρμα περφορέ RED CUT (811), λεπτομέρειες από αλουμίνιο (H79), πακέτο AMG Exclusive (P39), AMG line έκδοση (950)
δέρμα / καφέ nut ύφασμα Alvorada (704), λεπτομέρειες από αλουμίνιο (739), Edition 1 (P19)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg