Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ισραηλινοί ακροδεξιοί ζητωκραυγάζουν με τις δολοφονίες βρεφών της Παλαιστίνης

 israel-akrodexioi-vomvardismoi-gaza-570

Μπορεί η διεθνής κοινότητα να απευθύνει εκκλήσεις για ειρήνη και παύση στην σφαγή αμάχων στην σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, ωστόσο υπάρχουν -σε όλο τον πλανήτη- καθάρματα τα οποία με κάθε τρόπο αμαυρώνουν οποιαδήποτε προσπάθεια και σαμποτάρουν την ειρήνη.


Ένα πραγματικά ανατριχιαστικό βίντεο απεικονίζει ισραηλινούς ακροδεξιούς να ζητωκραυγάζουν για τους θανάτους βρεφών της Παλαιστίνης από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ και να τραγουδούν πως «για αυτά τα παιδιά αύριο δεν θα έχει σχολείο». Το αρρωστημένο βίντεο έδωσε στην δημοσιότητα μέσω του Youtube ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος καταγράφοντας πορεία ακροδεξιών στο Τελ Αβίβ.

Το βίντεο έρχεται σε μία στιγμή όπου περισσότεροι από 1.100 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει την ζωή τους -με την συντριπτική πλειοψηφία να είναι άμαχοι και παιδιά- και περίπου 100 Ισραηλινοί.




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg