Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Στην...κοσμάρα τους!! Αβραμόπουλος: "Θα διασφαλιστεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων"



"Η κυβέρνηση θα διασφαλίσει το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και οι δρομολογημένες αποφάσεις είναι αποτέλεσμα έντονης και προσεκτικής μελέτης, ώστε να προστατευθούν οι στρατιωτικοί, οι οποίοι, κάτω από δύσκολες συνθήκες, επιτελούν το ύψιστο καθήκον τους για την πατρίδα" δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε, "κινούνται οι αποφάσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου Εργασίας, που στηρίζονται στη δεδομένη αρχή της βιωσιμότητας των ταμείων, την αυτονομία διαχείρισής τους και την παραμονή τους υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας".

"Σε ό,τι αφορά τη βιωσιμότητα των ταμείων, έχει προβλεφθεί ρήτρα αξιομάχου, κατά τρόπον ώστε οι όποιες προσαρμογές να γίνουν  σταδιακά και σε βάθος χρόνου, για να ανταποκρίνονται στην αυτονόητη αρχή της συνέχειας και της αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών" πρόσθεσε.

Πηγή 

Υπενθυμίζεται, πως  τους τελευταίους μήνες,  η κυβέρνηση  εξαπάτησε τους ένστολους για μια ακόμη φορά καθώς υπαναχώρησε στο ζήτημα των αναδρομικών και της αποκατάστασης των αποδοχών τους στα προ μνημονίου επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg