Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Θρήνος στην Ελλάδα!!!!! Παραιτήθηκε από το MEGΑ η Όλγα Τρέμη

Παραιτήθηκε από το MEGΑ η Όλγα Τρέμη

Παρελθόν από το «μεγάλο κανάλι» φαίνεται πως αποτελεί πλέον η Όλγα Τρέμη, μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας. Η παρουσιάστρια, από το 2005, του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, υπέβαλε την παραίτησή της η οποία αναμένεται να γίνει επισήμως δεκτή από το επόμενο διοικητικό συμβούλιο του καναλιού.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέτοχοι του Mega επιθυμούν την παραμονή της Όλγας Τρέμη στο κανάλι και γι' αυτόν το λόγο θα της προτείνουν την παρουσίαση μιας βραδινής εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής προκειμένου να την κρατήσουν στο δυναμικό του καναλιού.

Αν και επισήμως δεν έχει γίνει τίποτγε γνωστό, ως διάδοχος στη θέση της κυρίας Τρέμη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων φαίνεται να είναι σε πρώτη φάση η Μαρία Σαράφογλου.

Πηγή

Σύμφωνα με πληροφορίες του kourdistoportokali.com,  η Ολγα Τρέμη μετακινείται στο Action 24 μετά από συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του σταθμού Διονύση Παναγιωτάκη και την σχετική παρότρυνση του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Η Όλγα αναλαμβάνει σύμβουλος διοίκησης του καναλιού που ξεκινάει με φουλ πρόγραμμα από το Φθινόπωρο ενώ θα παρουσιάζει νυχτερινό πολιτικό talk show δυο φορές την εβδομάδα.
Αυτός ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που εγκατέλειψε το Mega.

Μάλιστα το όνομα της Όλγας ακούγεται και για εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής πλέον τον Κυριάκο Πιερρακάκη!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg