Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Η νέα Toyota Supra

 

Νέα στοιχεία προέκυψαν αναφορικά με τον διάδοχο της Toyota Supra, που αναμένεται να βγει στην παραγωγή στα επόμενα 3 χρόνια. Το νέο supercar θα είναι υβριδικό, με κίνηση σε όλους τους τροχούς, με πολλά στιλιστικά στοιχεία από το concept FT-1 (φωτό) ενώ ο κινητήρας και το κιβώτιο θα προέρχονται από την BMW.


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που επικαλείται το ιαπωνικό περιοδικό Holiday Auto, η νέα Toyota Supra αναμένεται να εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 2.0 λίτρων τούρμπο, που θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Τόσο το μοτέρ, όσο και το κιβώτιο ταχυτήτων θα προέρχονται από την BMW .

 Όπως ήδη φημολογείται, ο κινητήρας βενζίνης θα συνεργάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες (δύο τοποθετημένοι στον εμπρός άξονα και ένας στον πίσω) και η συνολική απόδοση του υβριδικού αυτού συστήματος αναμένεται να φτάνει τους 354 ίππους.

Αρχικά, θεωρήθηκε ότι το νέο Supra θα έχει διάταξη με κίνηση στους πίσω τροχούς, αλλά όπως όλα δείχνουν το πιο πιθανό είναι το μοντέλο παραγωγής να διαθέτει κίνηση σε όλους τους τροχούς.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg