Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

'Ανω κάτω οι Ένοπλες Δυνάμεις

Image

“Κόλαση” στα Γενικά Επιτελεία με το εφάπαξ . Στις 14.00 ο Α/ΓΕΣ είχε συγκαλέσει έκτακτο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο. Αυτό είχε διαρρεύσει από χθες προκαλώτας τη δυσαρέσκεια του ΓΕΕΘΑ. Ίσως γι΄ αυτό ο Α/ΓΕΕΘΑ συγκάλεσε Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων.


Και από τις 12 γίνεται Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο! Οι μόνοι που δεν έχουν ακόμη κινητοποιηθεί είναι οι πτέραρχοι στο ΓΕΑ!

Η νευρικότητα είναι εμφανής . Το κακό είναι ότι όπως προκύπτει από τις κινήσεις που γίνονται δεν υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης. Η απόφαση Μανωλά για ΑΣΣ ήταν σωστή και θα έπρεπε νωρίτερα κι όχι υπό πίεση να “στηριχθεί” και από τα υπόλοιπα Γενικά Επιτελεία.

Μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα από τέτοιου είδους συνεδριάσεις; Βεβαίως αλλά εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα προκύψουν. Οι αποφάσεις μπορούν να προωθηθούν στην πολιτική ηγεσία και από εκεί στην κυβέρνηση η οποία δεν θα μπορεί να υποστηρίξει ότι…δεν κατάλαβε το μέγεθος της καταστροφής που επιβάλλει στις ΕΔ.

Σ΄ όλα αυτά προσθέτουμε τις πληροφορίες που θέλουν να υπάρχει πρόθεση παραιτήσεων ακόμη και σε επίπεδο αντιστρατήγων.






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg