Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μάλλον, τα χουν ήδη "πει" Άδωνις και Χαϊκάλης



«Το 2015 θα είναι ο πρώτος χρόνος που θα δούμε βελτίωση στην καθημερινότητά μας, εάν δεν ανατραπεί η κυβέρνηση και εάν εκλέξουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας» δήλωσε ...



...στα Παραπολιτικά 90,1 και στον Γιάννη Αργυρό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στην πρότασή του περί επιστροφής παλιών στελεχών της ΝΔ στο κόμμα, τόνισε ότι ο ίδιος «δεν έχει μιλήσει για πρόσωπα, αλλά έκανε μια πολιτική ανάλυση ως προς την αλλαγή των συσχετισμών μετά την παύση του μνημονίου».

 «Είναι ώρα συσπείρωσης της δεξιάς. Εφόσον η ελληνική δεξιά διασπάστηκε λόγω μνημονίων, τώρα πρέπει να ξαναθυμηθούμε αυτά που μας ενώνουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Έκανε ταυτόχρονα άνοιγμα στους Ανεξάρτητους Έλληνες και ειδικά στον Παύλο Χαϊκάλη λέγοντας πως ο τρόπος που έθεσε ο βουλευτής το θέμα δηλαδή πρόσωπο ευρείας αποδοχής για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, τον βρίσκει σύμφωνο.

Τέλος αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ τόνισε ότι πρωτόλεια ο φόρος αυτός υπήρξε μία από τις πιο δύσκολες ασκήσεις, ωστόσο οφείλουν να αναζητηθούν οι ευθύνες για το αλαλούμ.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg