Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Και επισήμως ερυθρόλευκος ο Ιμπραΐμ Αφελάι


Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι
Αυτό που όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν από το βράδυ του Σαββάτου - όταν έγινε γνωστή η υπογραφή των συμβολαίων - είναι γεγονός από το μεσημέρι της Κυριακής: Ο Ολλανδός Ιμπραΐμ Αφελάι είναι και επισήμως παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας καθώς υπέγραψε στον Ολυμπιακό για 1+2 χρόνια με τις ετήσιες απολαβές να φτάσουν, σύμφωνα με πληροφορίες στα 2 εκατ. ευρώ.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Κυριακή τη μεγαλύτερη -ως τώρα- μεταγραφή του καλοκαιριού, καθώς πρόκειται για έναν άσο της σπουδαίας Μπαρτσελόνα.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2015, με δυνατότητα επέκτασης της συμφωνίας για τα επόμενα 2 χρόνια», ανέφερε η ανακοίνωση των Ερυθρολεύκων.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg