Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Βρέθηκε στο σκάφος, γενετικό υλικό και αποτύπωμα του υπαρχηγού της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας

 DNA και αποτυπώματα του Γιώργου Πετρακάκου, υπαρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα και συνεργάτη του Νίκου Μαζιώτη, ταυτοποίησαν οι Αρχές στο φουσκωτό σκάφος, που χρησιμοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι από τους ληστές του υποκαταστήματος τράπεζας στο Δίστομο.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, έχει εντοπιστεί ακόμα ένα αποτύπωμα, το οποίο ωστόσο δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Αυτό σημαίνει, ότι είτε το άτομο αυτό δεν είναι σεσημασμένο είτε χρειάζεται περαιτέρω εξέταση.

Σημειώνεται δε, πως από τις φωτογραφίες των καταζητούμενων που έδειξε η ΕΛΑΣ στους υπαλλήλους της Τράπεζας στο Δίστομο, αναγνωρίστηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, στον οποίο έχει αποδοθεί σχεδόν το σύνολο των εγκλημάτων του Ποινικού Κώδικα.

Από τις πληροφορίες της ΕΛΑΣ προκύπτει ακόμη, ότι ο Μαζιώτης ήρθε σε επαφή με αυτά τα άτομα,  κατά την παραμονή του στη φυλακή, αλλά και μέσω "κοινών γνωστών",  μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής. Από την Αστυνομία έχουν στηθεί μπλόκα παντού, για τον εντοπισμό των τριών ενόπλων, ενώ συνεχίζονται οι εργαστηριακές έρευνες από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, κυρίως για γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg