Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Νταλίκα μετέφερε κλεμμένα αυτοκίνητα

Νταλίκα μετέφερε κλεμμένα αυτοκίνητα μαζί με τα νόμιμα

Το φορτίο των εννέα αυτοκινήτων στο ρυμουλκούμενο μιας νταλίκας που επιχείρησε να βγει από την Ελλάδα περνώντας από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στο Ορμένιο του Έβρου, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Αμέσως σταμάτησαν τον 32χρονο Βούλγαρο οδηγό και έλεγξαν προσεκτικά ένα- ένα τα εννέα οχήματα που μετέφερε, χτυπώντας τους αριθμούς πλαισίου και κυκλοφορίας στα κομπιούτερ τους. Σύντομα διαπίστωσαν ότι δύο από τα οχήματα είναι καταχωρημένα από τις αρχές της Ιταλίας στις διεθνείς λίστες, ως κλεμμένα ή υπεξαιρεθέντα ή απωλεσθέντα!

Τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και ο αλλοδαπός οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Αυτή ήταν η τρίτη απόπειρα εξαγωγής οχημάτων από την Ελλάδα με αλλοδαπούς οδηγούς ή μεταφορείς, μέσα σε μια εβδομάδα.





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg