Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Κόλαση στο περιφερειακό συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjY5DROhCfucVcs64-tZtv71K9Ov9jGv38BGG-ryVhn0Qb1I4yyakYqOvZi9aUqGFleqVqJu-hcBuJbOE_H_Qb4x7l_w-MOMFCqB_0S-1t7WnAXv71gHau1WEfiWiWcGve7IlRXQ-76Hg/s1600/HELLASMANOLIS3.jpg

Κόλαση έγινε το Περιφερειακό Συμβούλιο της Πελοποννήσου... Η κόντρα μεταξύ του περιφερειάρχη και του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μανώλη φαίνεται πως αντί να εξομαλύνεται, γίνεται ολοένα και πιο έντονη..
.
  Ο Περιφερειάρχης από το προηγούμενο περιφερειακό ξεκίνησε κάποιες καταγγελίες χωρίς ωστόσο να κατονομάζει σε ποιους αναφέρετε , κάνοντας λόγο για "λούμπεν στοιχεία", τα οποία πυροδοτούν εντάσεις, χωρίς πάντως κανείς να καταλάβει που αναφέρεται.

Στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο ο Πέτρος Τατούλης συνέχισε τις εμπρηστικές δηλώσεις , κάνοντας λόγο για "χουλιγκάνους" . Το ήρεμο περιφερειακό έγινε ξαφνικά... ροντέο.

Τον λόγο πήρε ο Γιάννης Μανώλης και του είπε "Βούλωσε το, δεν φοράς παντελόνια, όταν δεν κατονομάζεις ποιους εννοείς". Στην συνέχεια εξερράγη και ο Οδυσσέας Βουδούρης από τον ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος σηκώθηκε όρθιος.

Το περιφερειακό διακόπηκε και όταν ξεκίνησε ξανά, σύσσωμη αποχώρησε η αντιπολίτευση. Το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί ο περιφερειάρχης επέλεξε να δημιουργήσει εμπρηστικό κλίμα...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg