Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Έτοιμος ν "ανοίξει το στόμα του", ο Καρατζαφέρης



Εγώ δεν πρόκειται να γίνω Ιφιγένεια και να θυσιαστώ για να ξεπλυθούν οι αμαρτίες του πολιτικού συστήματος” είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός του...


Θα μιλήσω για όλους και για όλα. Πρώτα απ’ όλα για το πώς λειτουργούσαν τα μαύρα ταμεία των κομμάτων. Πόσα έδιναν και γιατί έδιναν σε κόμματα και πολιτικούς κορυφαίοι επιχειρηματικοί παράγοντες. Πώς γίνονταν η μοιρασιά στα δημόσια έργα και τις προμήθειες. Θα μιλήσω με ονόματα και λογαριασμούς…” είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης που κινδυνεύει να κάνει γιορτές στις φυλακές Κορυδαλλού αφού τα κορυφαία κλιμάκια της δικαιοσύνης θεωρούν δεδομένη την προφυλάκισή του είναι μετρ της επικοινωνίας και επιστήμονας στην προβοκάτσια. 

Γνωρίζει ότι το σύστημα δεν αντέχει αποκαλύψεις ακόμα και αν αυτές είναι μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Γι’ αυτό έχει αποφασίσει να λασπώσει το έδαφος.

Κανείς δεν γνωρίζει επακριβώς τι κρύβει η φαρέτρα του Γ. Καρατζαφέρη. Όλοι όμως ξέρουν ότι είναι πολύ καλός στο... σερβίς, ιδιαίτερα όταν απευθύνεται σε μια κοινωνία που βρίσκεται στα κάγκελα και θεωρεί όλους τους πολιτικούς κλέφτες.

Η γραμμή άμυνας του Γ. Καρατζαφέρη θα εστιάσει στη λεγόμενη "ποσόστωση" της μίζας.







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg