Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Chandler Mogel & Bob Katsionis, Outloud στην Αθήνα

Με αφορμή την κυκλοφορία του 3ου τους αλμπουμ “Let’s Get Serious”, το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από αναρίθμητα sites και περιοδικά σε όλο τον κόσμο, οι OUTLOUD, το συγκρότημα των Bob Katsionis (Firewind) και του χαρισματικού Αμερικανού frontman Chandler Mogel...


...ξεκινάει μια περιοδεία στην Ελλάδα που μόνος στόχος είναι ο κόσμος να περάσει καλά, να ροκάρει, να τραγουδήσει και να απολαύσει ένα show υψηλού μουσικού επιπέδου!

Στην περιοδεία αυτή, οι OUTLOUD θα έχουν στις τάξεις τους τον Thanos Pappas στα τύμπανα (Scar Of The Sun, Disharmony) και τον Χρήστο Δεμπεγιώτη (Myst) στο μπάσσο λόγω στρατιωτικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων των Sverd και Kostas Milonas,αντιστοιχα, ενώ στην κιθάρα θα είναι το πρόσφατα εισελθέν μέλος στο γκρουπ, Jim Scordilis στην lead guitar.

Επίσης, σε όλες τις συναυλίες οι OUTLOUD θα έχουν την τιμή να μοιραστούν το stage με μια ανερχόμενη AOR/Hard Rock μπάντα τους RELOAD (feat Teo Ross & Kostas/Marianiki Tokas) που πρόσφατα κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους από την ROAR! Records με τίτλο “Hotter Than A Bullet” σε παραγωγή του Bob Katsionis και αποτελούν έναν πολύ καλό λόγο να έρθετε στα live από νωρίς!

Στην Αθήνα οι OUTLOUD, θα εμφανισθούν στο AREA 22, (Αγ. Φωτεινής 22, Πλατεία Νέας Σμύρνης), το Κυριακή, 16 Νοεμβρίου, στις 20:30, σ ένα χώρο, που μέχρις στιγμής έχουν ακουσθεί εξαιρετικά σχόλια για τον ήχο του και το περιβάλλον του!

Το AREA 22, είναι χωριτικότητας 400 περίπου ατόμων, ενώ στα (πολλά)  συν του, είναι και το ακριβώς διπλανό “POLIS PARK”, με δυνατότητα 600 θέσεων στάθμευσης και ειδικές τιμές για το club, αλλά και το τραμ, σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση, για όσους επιλέξουν τα ΜΜΜ για την μετακίνησή τους…



Hellas2News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg