Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Σήμερα στις 13.00 η συνάντηση Βενιζέλου-Τσίπρα

http://s.enet.gr/resources/2013-01/3-1-thumb-large.jpg

Σήμερα Δευτέρα, στις 13.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Αλέξη Τσίπρα για ενημέρωση επί των εξελίξεων στα εθνικά θέματα.

Ο κ. Τσίπρας θα ενημερωθεί  ειδικότερα στο Κυπριακό και τις έρευνες για υδρογονάνθρακες στην κυπριακή ΑΟΖ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα μετά το ταξίδι του κ. Βενιζέλου στην Τουρκία και εν όψει  του 3ου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος - Τουρκίας που θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 5-6 Δεκεμβρίου.

«Είναι μια συνάντηση αυστηρά περιορισμένη σε θέματα εξωτερικής πολιτικής» δήλωσε την Κυριακή ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ερωτηθείς για τη συνάντηση Βενιζέλου - Τσίπρα.

«Το Κυπριακό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και άλλα θέματα, καθώς και τα προσεχή ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα καθιστούν θεσμικά αναγκαία αυτή τη συνάντηση. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο» πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης.

Σημειωτέον ότι ο κ. Τσίπρας, θα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, στις 10:15 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον οι δηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg