Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Το Δημόσιο γλύτωσε εκατομμύρια! Χάσανε οριστικά τη δουλειά τους 152 καθαρίστριες!

http://www.topontiki.gr/photos/570x0/katharistries%20(1)1399441843.jpg

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ την Πέμπτη οι τελικοί πίνακες, σύμφωνα με τους οποίους απολύονται οριστικά (ενώ βρίσκονταν ήδη σε διαθεσιμότητα) 190 καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, ενώ θα επαναπροσληφθούν μόλις 38.

«Δεν υποχωρούμε και θα εντείνουμε τον αγώνα μας», ήταν η απάντηση των καθαριστριών.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι στις 4 Δεκεμβρίου, με ανάρτηση στο site του ΑΣΕΠ, οι καθαρίστριες «ενημερώθηκαν για την διακοπή ουσιαστικά του καθεστώτος διαθεσιμότητας και την οριστική απόλυσή τους».

Με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία καλεί τον υπουργό Οικονομικών αλλά και όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους κρατικούς φορείς να προχωρήσουν σε αντιμετώπιση του όλου ζητήματος και απαραίτητα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους στη δικαιοσύνη στις 25 Φεβρουαρίου 2015. Την ίδια στιγμή απευθύνει κάλεσμα σε ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ αναλάβουν δράση άμεσα.

Τέλος, προειδοποιεί την Κυβέρνηση ότι «η φωτιά που βάζει στο υπουργείο Οικονομικών με το ζήτημα αυτό αλλά και με τα υπόλοιπα (μειώσεις μισθών, συντάξεις κλπ) είναι αποκλειστικά δική της ευθύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg