Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σαμαράς επέλεξε την πόλωση έως τις εκλογές



Μέσω της πόλωσης θα προσπαθήσει ο Αντώνης Σαμαράς να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του και να προλάβει εσωκομματικές διαφοροποιήσεις πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου


Τo στίγμα των προθέσεων του πρωθυπουργού φάνηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής άκαρπης ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής για την προεδρική εκλογή, όταν τόνισε εμφατικά τρεις φορές ότι είναι εδώ ως εγγυητής για τη χώρα, για το πέρας των διαπραγματεύσεων και την παραμονή στην Ευρώπη.

Αμέσως μετά, στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, κάλεσε τους υπουργούς να συνεχίσουν πιστά το κυβερνητικό έργο, και στην τρίτη δημόσια παρέμβασή του, με δήλωση στα διεθνή ΜΜΕ, έδωσε το έναυσμα για νέο γύρο αμφισβήτησης της Ελλάδας και των σχέσεων με την Ε.Ε., τοποθετώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της ήσσονος αντιπολίτευσης στην ίδια κατηγορία με τη Χρυσή Αυγή.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι το πρωθυπουργικό επιτελείο έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την τακτική της καταστροφολογίας για να πετύχει τον εκλογικό στόχο της Ν.Δ., παραγνωρίζοντας εάν αυτό υπηρετεί τις ανάγκες της χώρας και τα πολιτικά ενδεχόμενα που μπορεί να φέρουν οι κάλπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg