Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο..."ριζωμένος" Βασίλης Καπερνάρος, δεν θα συνεργαστεί με κόμματα«Δεν με ενδιαφέρει η παρούσα Βουλή, με τη σημερινή της μορφή» δήλωσε ο βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής του πρόσφατα ιδρυθέντος πολιτικού σχηματισμού «Ρίζες».

Ο κ. Καπερνάρος είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, επίσης, πως εάν προλάβει, θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές με τις «Ρίζες», αλλά εκτίμησε ότι υπό τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος. «Προς τούτο ετοιμαζόμαστε για τις επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν», συμπλήρωσε.

Τέλος, απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με άλλα κόμματα σε αυτές τις εκλογές, καθώς επίσης και το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κόμμα με το οποίο είχε εκλεγεί στην παρούσα Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg