Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Κυβέρνηση εθνικού σκοπού ζητάει ο Γιάννης Κουράκος

Χρήστος Ζώης - Γιάννης Κουράκος

Ένα βήμα παραπέρα από την κίνηση των βουλευτών της ΔΗΜ.ΑΡ προχωρά ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Κουράκος, ο οποίος με αποκλειστική δήλωσή του στα parapolitika.gr θέτει ως απαράβατο δικό του όρο την κυβέρνηση εθνικού σκοπού...

" Η κατάσταση απαιτεί κυβέρνηση εθνικού σκοπού η οποία θα διαπραγματευτεί το χρέος ώστε αυτό να καταστεί βιώσιμο και θα ξεκινήσει άμεσα την διαδικασία συνταγματικής αναθεώρησης" λέει ο κ.Κουράκος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής υποστηρίζει ότι με μια τέτοια κυβέρνηση είναι δεδομένο πως θα βρεθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας

"Μόλις ολοκληρωθούν όλα αυτά τότε η χώρα θα μπορέσει να πάει συντεταγμένα και ομαλά σε εκλογές" λέει ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Όπως μάλιστα ξεκαθαρίζει ο κ. Κουράκος στην πρότασή του για κυβέρνηση εθνικού σκοπού δεν υπάρχουν αποκλεισμοί , ούτε προαπαιτούμενα για το ποιος θα συμμετάσχει ενώ ο ίδιος επισημαίνει ότι δεν θέτει αναγκαστικά ζήτημα αλλαγής Πρωθυπουργού. 

(Διαβάστε ΕΔΩ την πρόταση των υπολοίπων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg