Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Alyssa Arce - Από την Καλιφόρνια στο Playboy και συνεχίζει...

Η Alyssa Arce γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια στη Βόρεια Καλιφόρνια αλλά κατάγεται από την Ονδούρα.

Τον Ιούλιο του 2013 το αντρικό περιοδικό «Playboy» την ανακήρυξε Playmate του μήνα. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ στην εφηβεία και μετά τη φωτογράφηση στο «Playboy» της άνοιξαν πολλές επαγγελματικές πόρτες.

Σε μία από αυτές, εθεάθη σε πολυτελές γιοτ στην Ibiza, παρέα με τον pop star Justin Bieber, γεγονός που αποτέλεσε «είδηση» για αρκετές εβδομάδες στα αμερικάνικα tabloids.

Η Arce, αν και σαν πρόσωπο και ομορφιά δεν είναι κάτι το ξεχωριστό, παρόλα αυτά στις φωτογραφίες της μαγνητίζει, κυρίως για το πλούσιο μπούστο της όπως και για τις σωστές αναλογίες του κορμιού της.

Στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε σήμερα, η Alyssa ποζάρει για την πρεμιέρα της νέα ηλεκτρονικής πλατφόρμας που ασχολείται αποκλειστικά με τη μόδα dMODAGUIDE!

 




 


 

 

 
 
 
 









 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg