Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Γιατί κατέφθασαν 18 F 16 των ΗΠΑ και 300 άτομα στη Σούδα;;

Image

Μαζικές προσγειώσεις αμερικανικών F 16 από προχθές στην Σούδα. 18 μαχητικά αεροσκάφη F 16 της αμερικανικής αεροπορίας, έχουν προσγειωθεί στην Σούδα συνοδευόμενα από 300 άτομα που είναι το προσωπικό υποστήριξής τους.


Γιατί αυτές οι μαζικές προσγειώσεις που μοιάζουν με μεταστάθμευση ,αφού τα αμερικανικά F 16 θα παραμείνουν στην Σούδα μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου;

Τα αεροσκάφη ήταν αρχικά προγραμματισμένο να χρησιμοποιήσουν της αεροπορική βάση της Ανδραβίδας, όπως είχε γράψει το Onalert.gr.

Τα σχέδια άλλαξαν και προτιμήθηκε η πάντα πιο “βολική” Σούδα. Επισήμως τα αμερικανικά F 16 ήρθαν στην Ελλάδα για συνεκπαίδευση με πιλότους της ελληνικής ΠΑ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζονται τους χειμερινούς μήνες τέτοιου είδους δραστηριότητες. Και αυτό έχει προκαλέσει σεναριολογία που θέλει τα F 16 των αμερικανών να προσγειώνονται στο “αεροπλανοφόρο” Κρήτη, για άλλους λόγους.




πληροφορίες από το Onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg