Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ο υπ. Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ Θύμιος Δρόσος, μιλάει για όλους και για όλα

Συνέντευξη στο "Αχελώος TV" του Αγρινίου έδωσε την περασμένη Δευτέρα ο υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ευθύμιος (Θύμιος) Δρόσος... Αναφέρεται με αιχμές στις επιλογές του πολιτικού χώρου (ΝΔ), που υπηρέτησε πιστά από τα νεανικά του χρόνια...

...σχολιάζει τις επιλογές Σαμαρά για την "εισροή" σ αυτήν ατόμων όπως οι Βορίδης, Γεωργιάδης κλπ, εξηγεί τους λόγους που ο Χρήστος Ζώης αποδέσμευσε τα στελέχη της Νέας ΜΕΡΑς (διετέλεσε Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού σε αυτήν, μετά την αποχώρησή του από τη ΝΔ), για  τις εκλογές και δίνει το στίγμα για το διακύβευμα των εκλογών.

Αναφέρεται, μεταξύ πολλών άλλων, στο πως αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο, εστιάζει στην "επόμενη μέρα", ευχόμενος να είναι καλύτερη για τους μισθωτούς και συνταξιούχους, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην προσπάθεια που καταβάλει το κόμμα του Πάνου Καμμένου  για τους αδικημένους στρατιωτικούς.

(Η Σελίδα του στο Facebook, είναι η ακόλουθη: https://www.facebook.com/drososthymios?ref=br_tf 
ενώ στις πληροφορίες του βίντεο που ακολουθεί, περιλαμβάνεται και πλήρες βιογραφικό του)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg