Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού για τις πλημμύρες, μετά τη σύσκεψη



Δηλώσεις έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εξερχόμενος της σύσκεψης για τις καταστροφές από την κακοκαιρία...


Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν να μην υπάρξει κίνδυνος για τις ανθρώπινες ζωές και να γίνει ότι είναι δυνατόν για να επουλωθούν οι πληγές.
 

 Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για την κατάρρευση του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας, ενώ έδωσε εντολή να φύγει αμέσως κλιμάκιο του υπουργείο Υποδομών από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και κλιμάκιο του υπουργείου Πολιτισμού από την Αθήνα τα οποία θα εξετάσουν όλα τα ιστορικά μνημεία της περιοχής, μεταξύ των οποίων και το ιστορικό Γεφύρι της Άρτας καθώς και το τι μπορεί να γίνει με το Γεφύρι της Πλάκας που κατέρρευσε.




ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το κατολισθητικό φαινόμενο στο χωριό Μορόχοβα (Πλάκα) Κλειτορίας στην Αχαΐα. Σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και γεωλόγοι του Υπουργείου Υποδομών επισκέφθηκαν το χωριό και διαπίστωσαν από κοντά την κατάσταση.


Στο μεταξύ, κατολισθητικά φαινόμενα εμφανίζονται και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, όπως στην ορεινή Ναυπακτία και στην περιοχή Θέρμου, ενώ η Περιφέρεια παρακολουθεί από κοντά το πρόβλημα που έχει ανακύψει στον ποταμό Εύηνο.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg