Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Φωτιές έπειτα από πορεία αντιεξουσιαστών



Αυτή την ώρα ομάδα αντιεξουσιαστών έχει συγκεντρωθεί μπροστά από το Πολυτεχνείο και έχει ανάψει φωτιές σε ένα αυτοκίνητο και κάδους απορριμμάτων στην οδό Στουρνάρη.

Εκτεταμένες ζημιές στη Βουκουρεστίου και στην Πανεπιστημίου προξένησε ομάδα αντιεξουσιαστών το βράδυ της Πέμπτης, στα πρώτα επεισόδια που σημειώνονται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.
 
Νωρίτερα, οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε μία στάση λεωφορείου και ένα καρτοτηλέφωνο, τα οποία έκαψαν, όπως επίσης και σε τρία καταστήματα και ένα αυτοκίνητο.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν  μετά τη λήξη πορείας διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και στη συνέχεια έκαναν πορεία προς τη Βουλή, για να επιστρέψουν μέσω της οδού Πανεπιστημίου και πάλι στα Προπύλαια.

Τα καταστήματα που έσπασαν με σφυριά και πέτρες βρίσκονται στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη αντικυβερνητική συγκέντρωση και πορεία στο Σύνταγμα την οποία διοργάνωσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με κεντρικό σύνθημα «Οχι στη νέα συμφωνία παράτασης των μνημονίων, της δανειακής σύμβασης και της επιτροπείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg