Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Αποχωρήσεις από τον ΑΝΤ1


Παρελθόν για τον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Μπούτος
Μία συνεργασία η οποία κράτησε πολύ λιγότερο από όσο υπολόγιζαν οι δύο πλευρές ήταν αυτή μεταξύ του Πέτρου Μπούτου και του ΑΝΤ1.

Παρά τις μεγάλες προσδοκίες που δημιουργήθηκαν μετά από την ηχηρή μεταγραφή του πρώην διευθυντή προγράμματος του Mega στο κανάλι του Αμαρουσίου και τις απόπειρες να δημιουργηθεί μία ισχυρή εταιρεία παραγωγής, η ANTS, οι δύο πλευρές οδηγούνται σε λύση της συνεργασίας τους.

Αυτές τις ημέρες γίνονται οι διαδικασίες για την πρόωρη λύση του συμβολαίου του κ. Μπούτου ο οποίος αποχωρεί από τον ΑΝΤ1, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν πλέον δυσκολίες στην περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών λόγω των περικοπών που εφαρμόζει ο όμιλος το τελευταίο διάστημα, αλλά κυρίως διότι ο ίδιος έχει αποφασίσει να κάνει κάτι δικό του.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η εταιρεία παραγωγής θα κλείσει και αυτή τον κύκλο της ή θα επιλεγεί κάποιος άλλος επικεφαλής.

Πάντως είναι σαφές ότι την αποχώρηση Μπούτου θα ακολουθήσουν κι άλλες αποχωρήσεις, αλλά και απολύσεις, οι οποίες εξάλλου έχουν εξαγγελθεί εδώ και καιρό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg