Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Φόρο τιμής σε Καραμανλή θα αποτίσει ο Προκόπης Παυλόπουλος

Φόρο τιμής στον Κωνσταντίνο Καραμανλή θα αποτίσει αύριο ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, λίγες ώρες πριν την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο κ. Παυλόπουλος αναμένεται να βρεθεί στον χώρο του ιδρύματος «Κ. Καραμανλής» στην Φιλοθέη, όπου και βρίσκεται ο τάφος του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κ. Καραμανλή.

Πρόκειται για μια συμβολική πράξη του νέου Προέδρου η οποία αφορά τόσο στις ρίζες της πολιτικές του διαδρομής (σσ. υπηρέτησε ως συνεργάτης του Κ. Καραμανλή στην προεδρία, την περίοδο 90' – 95') αλλά παράλληλα και αναφορά στην πολιτική παρακαταθήκη του «Καραμανλισμού» που δεν αποφεύγει να τονίσει ο κ. Παυλόπουλος.

Στη συνέχεια θα ορκιστεί ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, στις 18:00, ενώ αμέσως μετά θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την ανάληψη των καθηκόντων του.










πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg