Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Lyons LM2 Streamliner


Οι πρώτες φωτογραφίες, έστω και μέσω κομπιούτερ, που έδωσε στη δημοσιότητα η Lyons Motor Car και αφορούν στο LM2 Streamliner παραπέμπουν σε ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων.

Το δημιούργημα της αμερικανικής εταιρίας που ιδρύθηκε το 2011 θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις αρχές του επόμενου μήνα, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Το Lyons LM2 Streamliner χρησιμοποιεί αμάξωμα από ανθρακονήματα και ένα V8 κινητήρα DOHC με τεχνολογία biturbo, που αποδίδει 1.700 HP και 2.180 Nm ροπής.


  Η ισχύς μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 7-τάχυτο κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.
Σύμφωνα με την εταιρία το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0 στα 96 χλμ./ώρα σε 2,2 δευτερόλεπτα ενώ για τα 0-160 χλμ./ώρα χρειάζεται 4,1 δευτερόλεπτα.

Η Lyons Motor Car ιδρύθηκε το 2011 και είναι "ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που εδρεύει στη Νέα Υόρκη τα τελευταία 70 χρόνια».

Το LM2 Streamliner δημιουργήθηκε για να ανταγωνιστεί με πολυτελείς μάρκες όπως Bugatti, Pagani, Ferrari, Lamborghini, κ.α.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg