Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Στενεύουν τα περιθώρια για το ελληνικό ζήτημα


Συνεδριάζει το Euro Working Group στις 8-9 Απριλίου της Μ.Εβδομάδας

Το Euro Working Group θα συνεδριάσει το απόγευμα της 8ης Απριλίου και το πρωί της 9ης Απριλίου, καθώς ο χρόνος εξαντλείται σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες επίτευξης συμφωνίας για τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει να εφαρμόσει η κυβέρνηση της Ελλάδας...


... για να επιτύχει την εκταμίευση νέων δόσεων του δανείου της αναφέρει το Reuters, βασιζόμενο σε ανακοίνωση της γερμανικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες.

Το Euro Working Group, στο οποίο συμμετέχουν συνήθως οι υφυπουργοί Οικονομικών, προετοιμάζει τις συναντήσεις των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, που είναι σε θέση να αποφασίσουν την εκταμίευση χρημάτων για την Ελλάδα.

Η αντιπροσωπεία της Γερμανίας απέφυγε να αναφέρει ρητώς ότι το θέμα που θα συζητηθεί το EWG θα είναι η λίστα των μεταρρυθμίσεων της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg