Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

«Ήρθε η ώρα του Καραμανλή», λέει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ



Με το σύνθημα «Ήρθε η ώρα» που θυμίζει πολύ το «Ήρθε η ώρα του Καραμανλή», κατεβαίνει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές της 13ης Μαίου.

Το σύνθημα είναι έμπνευσης του προέδρου της νεολαίας της Ν.Δ. Σάκη Ιωαννίδη και μάλιστα μόλις έγινε γνωστό προκάλεσε και την αντίδραση χαράς αρκετών κομματικών στελεχών, μεταξύ αυτών και του Ευριπίδη Στυλιανίδη ο οποίος είναι γνωστός καραμανλικός βουλευτής.

Ο Σάκης Στυλιανίδης, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: «Ισχυρό μήνυμα, που ξυπνά γόνιμους συνειρμούς... Καλή επιτυχία στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, που πάντα μας κάνει περήφανους, υπενθυμίζοντας ποια είναι η πραγματική ‘Γενιά Νικητών’ τόσο στην παράταξη όσο και στη χώρα».

Η γαλάζια παράταξη δίνει μεγάλη σημασία στις φετινές φοιτητικές εκλογές καθώς είναι οι πρώτες που θα γίνουν με κυβέρνηση αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg