Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Με "εντολή" Ομπάμα η λύση;

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του MEGA στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου εκδόθηκε μια λιτή ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία με εντολή του προέδρου Ομπάμα ο Τζακ Λιου (ο υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ)...

... θα ζητήσει από όλα τα μέρη να καταλήξουν άμεσα σε μια επικοιδομητική ρεαλιστική λύση στις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η προτροπή Λιού, ο οποίος έχει ήδη συνομιλήσει με την Κριστίν Λαγκάρντ και για την Ελλάδα, θα είναι η λύση να βρεθεί μέχρι τις 5 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, οι εκπρόσωποι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αναμένεται να πιέσουν τις χώρες της Ευρωζώνης και την Ε.Ε. και κυρίως από τη Γερμανία, να βρεθεί άμεσα μια λύση με την Ελλάδα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg