Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Mercedes-Benz C-Class Coupe 2016

http://reviewsthecars.com/wp-content/uploads/2015/04/2016-mercedes-c-class-plug-in-hybrid.jpg

Με ορίζοντα τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιείται το Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη, η C-Class Coupe αποκαλύπτει το σαφέστερα πιο σπορ προφίλ της σε σχέση με την τετράθυρη έκδοση του μοντέλου.

Μια προσεκτική παρατήρηση του πρωτοτύπου με την έντονα coupe οροφή, αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι τα μετατρόχια της C-Class  Coupe είναι μεγαλύτερα σε σχέση με την τετράθυρη έκδοση, ενώ έχει μειωθεί και η απόσταση από το έδαφος χάρη, προφανώς, στην πιο σπορ διάταξη της ανάρτησης και όχι μόνο.

Επιπλέον, στις λεπτομέρειες ξεχωρίζει η τοποθέτηση των πλευρικών καθρεφτών στις πόρτες αντί για την πρώτη κολόνα, ενώ στο πίσω τμήμα, κάτω από το καμουφλάζ φαίνεται να διαγράφεται η σιλουέτα των κομψών φωτιστικών σωμάτων που συναντάμε και στην S-Class Coupe.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, η C-Class Coupe αναμένεται να μιμηθεί την γκάμα της τετράθυρης έκδοσης, προσφέροντας ισχύ από 156 ίππους –από τον κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων- έως 510 ίππους στην κορυφαία έκδοση με την υπογραφή της AMG με τον V8 των 4,0 λίτρων που συναντάμε και στην τετράθυρη C 63.

http://reviewsthecars.com/wp-content/uploads/2015/04/2016-mercedes-c-class-plug-in-hybrid.jpg




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg