Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Η αντιφατική συμπεριφορά του Άδωνι Γεωργιάδη

Την ώρα που ο πρόεδρος του κόμματός του, Αντώνης Σαμαράς επαναλάμβανε την πρόσκλησή του για εθνική συνεννόηση, (χαρακτηρίζοντάς την ως τη μόνη λύση για τη χώρα), άξιο προσοχής είναι πως ο κ. Γεωργιάδης κατηγορούσε τον Πρωθυπουργό για κερδοσκοπικό παιχνίδι στο χρηματιστήριο "με την βοήθεια των διαρροών του Μεγάρου Μαξίμου"


Παρ όλα αυτά ξάφνου προτείνει τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας, με τον...κατηγορούμενο Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργό, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Αγορά"

Ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει ότι μια εθνική συνεννόηση είναι δυνατή, ενώ σε ερώτηση αν αυτό  σημαίνει "μοντέλο Παπαδήμου" προσθέτει πως σε μια τέτοια περίπτωση,  θα μπορούσε να παραμείνει ο κ. Τσίπρας πρωθυπουργός.

"Ο ελληνικός λαός, σημειώνει, ψήφισε τον κ. Τσίπρα, μπορεί να διαφωνώ, αλλά το σέβομαι".

Ας αποφασίσει ο... φασαριόζος νεόκοπος στη ΝΔ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της, τη γραμμή του κόμματος, (εάν φυσικά την εκπροσωπεί ο ίδιος και όχι ο Αντώνης Σαμαράς - είναι ένα θέμα και αυτό), γιατί μάλλον δείχνει... τεθλασμένη!!

Γρηγόρης Σταμούλης
Hellas2News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg