Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Καμμένος: "Συμφωνία σε λίγες ώρες αν υπάρξει καλή θέληση"



Αν υπάρχει καλή θέληση μπορεί να υπάρξει συμφωνία σε λίγες ώρες ,είναι η άποψη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.




«Θέλω ως πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την παρουσία σας. Είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη. Είναι μια σημαντική ημέρα για την Ελλάδα, γιατί ουσιαστικά μπαίνει τέλος στην εποχή της μεταπολίτευσης. Είδαμε να συνασπίζονται με την άποψη του «ναι», όλες οι παλιές δυνάμεις του τόπου. Είδαμε πολιτικούς που στο παρελθόν είχαν έρθει σε αντιπαράθεση, να βρίσκονται στην ίδια πλευρά της μειοψηφίας του ελληνικού λαού. Είδαμε τον Κώστα Λαλιώτη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά με το όλο ΠΑΣΟΚ. Και από την άλλη πλευρά ήταν ο ελληνικός λαός. Ο ελληνικός λαός, ο οποίος έζησε μία εβδομάδα τρόμου, μία εβδομάδα όπου το σύνολο των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης, δυστυχώς μονόπλευρα, εκφόβιζαν τον ελληνικό λαό, τρομοκράτησαν τον ελληνικό λαό.



Οι συνθήκες που διεξήχθη το δημοψήφισμα ήταν πρωτοφανείς για μία πολιτισμένη χώρα, για μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι τράπεζες έκλεισαν, με προτροπή της αντιπολίτευσης, όπως παραδέχτηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Οι πολίτες απειλήθηκαν μέχρι τις δώδεκα παρά τέταρτο της Παρασκευής το βράδυ ότι θα «κουρευτούν» οι καταθέσεις τους. Χιλιάδες υπάλληλοι απολύθηκαν από τις εργασίες τους και εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι απειλήθηκαν ότι θα απολυθούν εάν αποφασίσουν να ψηφίσουν «όχι». Και όμως, ο ελληνικός λαός απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι δεν εκβιάζεται, δεν τρομοκρατείται, δεν απειλείται από κανέναν.

Στη χώρα αυτή που γεννήθηκε η Δημοκρατία η δύναμη των πολιτών είναι ισχυρότερη από τη δύναμη όλων εκείνων που στήριξαν το σάπιο σύστημα της μεταπολίτευσης. Από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα των καναλιών που δεν πληρώνουν φόρους, γιατί έτσι θέλουν, σε αντίθεση με όλο τον ελληνικό λαό, από τους επιχειρηματίες οι οποίοι δωροδοκούν πολιτικούς σε συνεργασία με ξένες εταιρείες και δεν οδηγούνται στη Δικαιοσύνη και στηρίζουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πολιτικές παρατάξεις και πολιτικούς, από δημοσιογράφους οι οποίοι πληρώνονται με τα «μαύρα» ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ ή άλλων οργανισμών με χρήματα της Ελλάδος, των Ελλήνων φορολογουμένων ή χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παρ' όλα αυτά ο ελληνικός λαός αντιστάθηκε και είπε ένα μεγάλο «όχι».

Ένα μεγάλο «όχι» στην πολιτική της λιτότητας, στην πολιτική που έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό, έναν περήφανο λαό, στην εξαθλίωση. Είναι ανθρωπιστική πλέον η κρίση, δεν είναι οικονομική. Από αυτή την πολιτική, το 70% των νέων παιδιών είναι στην ανεργία. Τριακόσιες χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες πτυχιούχοι έφυγαν στο εξωτερικό ως μετανάστες, 10.000 αυτοκτόνησαν και οι οικογένειές τους ζουν στο έλεος του Θεού.

Και αυτό που ζητούσαν, δεν ήταν μια έντιμη συμφωνία, αλλά ζητούσαν, για μία ακόμα φορά, σε ένα περήφανο έθνος να γονατίσει και να προσκυνήσει. Να παραδεχθεί ότι είναι αδύναμο μπροστά στη θέληση εκείνων που έχουν στόχο την αλλοίωση της Ευρώπης των μεγάλων οραματιστών, της Ευρώπης του Σούμαν, της Ευρώπης του Αντενάουερ, της Ευρώπης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, της Ευρώπης των εθνών - κρατών, της Ευρώπης, που από αυτό εδώ το κτίριο, πριν πολλά χρόνια, διακήρυξαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Βαλερί Ζισκάρ ντ' Εστέν, λέγοντας ότι η δύναμη της Ευρώπης είναι ότι οι μικροί και οι αδύναμοι έχουν τον ίδιο λόγο, την ίδια φωνή και την ίδια ψήφο με τους δυνατούς, της Ευρώπης της Δημοκρατίας.

Είδαμε τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τον κ. Σουλτς, να συστήνει στον ελληνικό λαό ότι πρέπει να αλλάξει την Κυβέρνησή του χωρίς εκλογές. Επέλεξε και αυτούς που θα έπρεπε να συμμετέχουν στην Κυβέρνηση. Είδαμε να απειλούνται οι Έλληνες ότι θα εκδιωχθούν από την Ευρωζώνη χωρίς να υπάρχει καμία διάταξη που να προβλέπει την αποπομπή της Ελλάδος. Και ο ελληνικός λαός σήμερα, με συντριπτική πλειοψηφία, αποφάσισε ότι θα πει «όχι» στον εκβιασμό, «ναι» στην Ευρώπη της Δημοκρατίας.

Σήμερα, όμως, μαζί με τη μεταπολίτευση, μαζί με όλα αυτά τα οποία περιέγραψα, τελείωσε και η κακή νοοτροπία του χθες. Η Κυβέρνηση αυτή αποτελείται από δύο εταίρους, από τον ισχυρό εταίρο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και τον εταίρο που λέγεται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ένα Κίνημα πολιτών το οποίο κατάφερε να επιβιώσει σε σκληρές συνθήκες επί τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις χωρίς σπόνσορες, χωρίς χρηματοδοτήσεις, με έναν τεράστιο πόλεμο. Πολίτες που συναντηθήκαμε στο Σύνταγμα, όταν αποφασίσαμε ότι η πολιτική της λιτότητας και ότι η πολιτική της διάλυσης της Ευρώπης που γνωρίζαμε και πιστεύαμε έχει τελειώσει.

Ξεκινάει, λοιπόν, μια μέρα. Εμείς δεν κρατούμε κακία σε κανέναν. Εμείς ζητούμε ο ελληνικός λαός να είναι ενωμένος αύριο. Αύριο η Κυβέρνηση ξαναρχίζει τη διαπραγμάτευση από εκεί που την άφησε. Θέλουμε να έχουμε μαζί μας το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, μάλλον όχι των πολιτικών δυνάμεων, το σύνολο των πολιτών και αυτών που ψήφισαν «όχι», αλλά και αυτών που ψήφισαν «ναι». Να συνομιλήσει η ελληνική κυβέρνηση εκ μέρους του ελληνικού λαού. Ενός λαού που γέννησε τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, ενός λαού που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στην Ευρώπη, που έδωσε ακόμα και το όνομα της Ευρώπης.

Δεν είμαστε αντι-ευρωπαίοι. Πιστεύουμε βαθιά στην Ευρώπη της Δημοκρατίας. Θα επιδιώξουμε να βρούμε μία λύση. Μία λύση, όμως, που δε θα εξαθλιώνει τους πολίτες. Μία λύση που θα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες της Ελλάδος να μπορούν να βρουν πάλι το δρόμο της ανάπτυξης, να βρουν το δρόμο της εργασίας, να βρουν το δρόμο των δικαιωμάτων.

Και απευθύνομαι περισσότερο στους ξένους ανταποκριτές. Θέλω να καταλάβουν οι λαοί της Ευρώπης, ότι αυτά που μας ζητούν, είναι ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που συμβαίνουν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Μας ζητούν να βάλουμε 29% φορολογία στις επιχειρήσεις, όταν οι γειτονικές μας χώρες έχουν 9% και 10%, η Αλβανία, η Βουλγαρία, η ΠΓΔΜ, η Τουρκία. Μας ζητούν στα νησιά μας - τα οποία το χειμώνα δεν έχουν επαφή με τη μητροπολιτική Ελλάδα - να μειώσουμε το φόρο του 30%, ο οποίος φόρος αυτός - ο μειωμένος φόρος - αντιμετωπίζει το πρόβλημα της επικοινωνίας και την επιβάρυνση των πολιτών αυτών από το μεταφορικό κόστος. Την ώρα που αντίστοιχα, όλα τα νησιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν μια έκπτωση πολύ μεγάλη από τις οικονομίες τους.

Μας ζητούν να καταργήσουμε τις εργασιακές σχέσεις, όταν αυτές αποτελούν δεδομένο ευρωπαϊκό. Μας ζητούν ακόμα να διαλύσουμε την Εθνική μας Άμυνα και να αφοπλιστούμε, την ίδια στιγμή που οι Υπουργοί Άμυνας των χωρών αυτών, ως μέλη του ΝΑΤΟ, μας ζητούν να διατηρήσουμε το 2% στους εξοπλισμούς από τον προϋπολογισμό μας. Είναι σαν να έχουν έναν ασθενή σε ένα χειρουργείο και να διαφωνούν οι χειρουργοί πάνω από το κεφάλι του. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μας έλεγε ότι πρέπει να πάμε σε διαγραφή του χρέους, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έλεγε ακριβώς το αντίθετο και έπρεπε εμείς να βρούμε τον τρόπο να συμφωνήσουμε και με τους δύο. Αυτό δεν γίνεται.

Από αύριο, λοιπόν, ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις. Θα είμαστε εκεί και ελπίζουμε σύντομα να βρούμε μία λύση. Αλλά να ξέρουν καλά ότι η εντολή που έχουμε λάβει από τον ελληνικό λαό είναι ότι οι απειλές τελείωσαν σήμερα τη νύχτα. Οι εκβιασμοί και η τρομοκρατία δεν περνούν στη χώρα της Δημοκρατίας. Ελπίζω και εύχομαι η απόφαση αυτή του ελληνικού λαού να είναι μία απόφαση η οποία θα δώσει να καταλάβουν και στις άλλες χώρες της Ευρώπης ότι στις Δημοκρατίες οι λαοί είναι ισχυρότεροι των συμφερόντων και να χαράξουμε μία πορεία ανάπτυξης, δικαιοσύνης και Δημοκρατίας και για τον ελληνικό λαό, αλλά και για τους ευρωπαϊκούς λαούς. Σας ευχαριστώ πολύ».

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Κύριε Πρόεδρε ακούσαμε σε μεγάλο μέρος της ομιλίας σας να περιγράφετε τις συνθήκες ασφυξίας που βίωσε ο ελληνικός λαός στο δρόμο για αυτό το δημοψήφισμα, τόσο από την άποψη της ρευστότητας όσο και από την άποψη της επικοινωνιακής διαχείρισης. Εκπροσωπώ τη δημόσια τηλεόραση. Θέλω να πιστεύω ότι δεν αναφερόσασταν σε αυτήν, οπότε θα ήθελα να μου σχολιάσετε το ρόλο της ΕΡΤ.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν αναφέρομαι στη δημόσια τηλεόραση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και η δημόσια τηλεόραση δεν θα κρίνεται πάντα. Ξέρετε ότι είμαι από εκείνους και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε από εκείνους που σταθήκαμε δίπλα στους εργαζόμενους στη δημόσια τηλεόραση, γιατί πάντα πιστεύαμε ότι έπρεπε να υπάρχει μία τηλεόραση η οποία δεν θα κινείται με τις εντολές ιδιωτικών συμφερόντων και ιδιαίτερα συμφερόντων που έχουν να κάνουν με το δημόσιο και το ευρωπαϊκό χρήμα

Επιτρέψτε μου, όμως, να σας πω μία εμπειρία που είχα σήμερα το πρωί. Την ώρα που ψήφιζα με τη μικρή μου κόρη, τα άλλα μου παιδιά έβλεπαν τηλεόραση μαζί με τη σύζυγό μου στο σπίτι, μεταξύ αυτών ο εννιάχρονος γιοςμου. Ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ, ο κ. Οικονόμου, αποφάσισε να πει ότι θα πρέπει να ντρέπεται το παιδί μου για τον πατέρα του και ότι ελπίζει να μη μου μοιάσει. Και εν συνεχεία, ο συνάδελφός σας, είπε ότι ψηφίζω με το διαβατήριό μου για να μπορώ το βράδυ να την «κοπανήσω». Αντιλαμβάνεσθε, λοιπόν, όταν ένα παιδί εννέα ετών βλέπει και αναρωτιέται για ποιο λόγο να έχει το διαβατήριο ο πατέρας του έτοιμο για να φύγει νύχτα, ότι αισθάνεται μία τρομοκρατία η οποία δεν ασκείται σχεδόν ποτέ από κανένα μέσο, το έκανε το ΣΚΑΪ. Και ενώ ο διευθυντής του καναλιού πήρε να ζητήσει συγγνώμη, ο ίδιος ο δημοσιογράφος έκανε tweet λέγοντας ότι έκανε ένα αστείο. Με αυτά τα αστεία, δυστυχώς, έκτισαν το κλίμα της τρομοκρατίας οι ίδιοι άνθρωποι που λειτουργούν τα κανάλια χωρίς να έχουν άδειες.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΚατ’ αρχήν, θέλω να κάνω μία επισήμανση, ότι μου αρέσει που μιλάτε για συγκεκριμένους δημοσιογράφους και κανάλια και θέλω να το συνεχίσετε. Δεν σημαίνει ότι όλοι μας είμαστε ίδιοι.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Επιτρέψτε μου να πω ότι και εγώ το λέω αυτό. Μαζί ζήσαμε τα περισσότερα χρόνια ως πολιτικός και ως δημοσιογράφοι.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Γνωριζόμαστε. Να περάσω τώρα στην ερώτηση. Θα ήθελα να μου πείτε πόσες μέρες θα κρατήσει η συνέχιση της διαπραγμάτευσης και τι περιμένουμε από αυτή τη διαπραγμάτευση;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αν υπάρχει καλή θέληση και ελπίζω να υπάρχει καλή θέληση από όλες τις πλευρές, η διαπραγμάτευση μπορεί να τελειώσει σε λίγες ώρες και να αρχίσουμε όλοι μαζί τη σκληρή δουλειά και από την Ελλάδα και από την Ευρώπη. Αν δεν υπάρχει καλή θέληση, η διαπραγμάτευση μπορεί να μην τελειώσει και ποτέ. Δεν θα αφήσουμε, όμως, την Ελλάδα να σέρνεται,όπως κάποιοι περιέγραψαν αυτό που θα τραβήξει η Κυβέρνηση της συνεργασίας Τσίπρα, δηλαδή ότι «θα τους πάμε όπως το ψάρεμα του ξιφία, θα τους σέρνουμε με κλειστές τράπεζες και με πόλεμο στον ελληνικό λαό»Θα επιδιώξουμε και από τη δικιά μας πλευρά θα υπάρξουν όλες εκείνες οι πρωτοβουλίες για να τελειώσει γρήγορα η διαπραγμάτευση και επιτυχώς.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Κύριε Πρόεδρε, επειδή υπάρχει ένα κλίμα μισαλλοδοξίας στον κόσμο και επειδή δεν μας αρέσουν αυτά τα πράγματα, οι πιο ψύχραιμοι λέμε ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, όλοι τα ίδια λέμε, «ναι» στην Ευρώπη λέμε και οι μεν και οι δε, λέμε «όχι» στους δανειστές και στα σκληρά μέτρα που παίρνουν εναντίον μας, λιγάκι αυτό το κλίμα θα ήθελα να το αποκαταστήσετε, με τη δική σας άποψη, προς τον κόσμο. 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, τουλάχιστον από εμένα, από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά και από την Κυβέρνηση, για κανένα κλίμα διχόνοιας. Εμείς θέλουμε ενωμένο τον ελληνικό λαό, θέλουμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες όλους μαζί. Τελείωσε μία δημοκρατική διαδικασία. Στις Δημοκρατίες οι μειοψηφίες αποδέχονται τη θέση της πλειοψηφίας. Το ίδιο θα κάναμε και αν ήταν αντίθετη η απόφαση του ελληνικού λαού. Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδος είναι η διχόνοια, τον πληρώσαμε πολύ ακριβά. Θα κάνουμε τα πάντα και σας διαβεβαιώνω για αυτό και εγώ προσωπικά και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά και η Κυβέρνηση, αυτό το κλίμα να μην υπάρξει ποτέ ξανά στη χώρα μας. Το πλήρωσαν οι γονείς μας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πληρώσουν τώρα και τα παιδιά μας.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Κύριε Πρόεδρε, σε περίπτωση που οι εταίροι δεν κάνουν πίσω, πιστεύετε ότι το δημοψήφισμα σας δίνει εντολή για έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη; 

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει καμία διαδικασία εξόδου μιας χώρας από την ευρωζώνη. Δεν βλέπω, λοιπόν, το πώς θα μπορούσε κανείς να βγάλει την Ελλάδα από την ευρωζώνη, με μονομερή απόφαση, παραβιάζοντας όλους τους κανόνες και τις συμβάσεις οι οποίες υπάρχουν. Ελπίζω ότι θα αντιληφθούν όλοι, ότι για να υπάρξει μια ομαλή πορεία, θα πρέπει να σεβόμαστε τις διεθνείς συνθήκες, αλλά και τους τρόπους λειτουργίας των οργανισμών. Το αν μπήκε η Ελλάδα στο μηχανισμό στήριξης - και μπήκε στον μηχανισμό στήριξης μαζί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο - ήταν μία παραβίαση της ίδιας της ευρωπαϊκής συνθήκης. Πουθενά δεν προβλέπεται η εμπλοκή τρίτου οργανισμού μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Θα βρούμε,λοιπόν, όλες αυτές τις παραβιάσεις των συνθηκών, θα τις εξετάσουμε και πιστεύω ότι θα βρεθεί η καλύτερη λύση. 

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Κύριε Πρόεδρε, θα επιμείνετε στη μη αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά; Αυτό είναι βασικό σημείο για τον τουρισμό μας, διότι με 23%, οι Ευρωπαίοι που έρχονται θα πηγαίνουν απέναντι που είναι φθηνότερα ή στα άλλα νησιά που δεν πληρώνουν καθόλου στην Ευρώπη. Είναι πολύ βασικό για τον τουρισμό μας, θα επιμείνετε εσείς ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ό,τι λέμε ισχύει για πάντα. Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι το θέμα των νησιών όπως και το θέμα της μη μείωσης του προϋπολογισμού και του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούν αιτίες παραμονής μας στην κυβέρνηση. Αυτό δεν αλλάζει, όπως επίσης δεν αλλάζουν και άλλα πράγματα, δεν είναι μόνο αυτές οι δύο προϋποθέσεις. Και σε αυτά τα θέματα, αλλά και στα υπόλοιπα υπάρχει απόλυτη σύμπνοια με τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση. Θα επιμείνουμε μέχρι τέλους και νομίζω ότι αυτό το δίκαιο αίτημα θα γίνει δεκτό από όλους. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα, μακάρι να μπορούσαμε να μετατρέψουμε τη χώρα σε έναν οικονομικό παράδεισο. Είναι απόλυτα αντιληπτό ότι με αυτή τη βαριά φορολογία δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη. Θέλω να θυμίσω ότι υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις στην Ευρώπη, όπως η περίπτωση της Ιρλανδίας που επέλεξε να διαλέξει χαμηλούς συντελεστές και μπόρεσε και βγήκε γρήγορα από την κρίση. 

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Η κ. Κωνσταντοπούλου σε μία σειρά συνεντεύξεων της έχει πει ότι συγκεντρώθηκε υλικό για την αλήθεια του χρέους. Θα χρησιμοποιηθεί αυτό το υλικό;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Το θέμα του χρέους, το θέμα της εισόδου της Ελλάδας στο Μηχανισμό Στήριξης και η αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων η οποία έγινε από την κυβέρνηση Παπανδρέου αποτελούν κυρίαρχα ζητήματα τα οποία οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έθεσαν από την πρώτη στιγμή. Και συμμετέχουμε,βεβαίως, με τις δύο επιτροπές, την Επιτροπή της Αλήθειας, αλλά και την Εξεταστική Επιτροπή για το πώς μπήκαμε στα μνημόνια. Πιστεύω ότι θα δώσουν τόσο συγκλονιστικά στοιχεία τα οποία θα μπορούν να οδηγήσουν και στις δύο άλλες προϋποθέσεις που μπαίνουν πλέον για να συνεχίσουμε από αύριο. Δηλαδή στη διαγραφή του χρέους που αποτελεί προϋπόθεση και ένα αναπτυξιακό πακέτο για την Ελλάδα.



Πηγή: "Ανεξάρτητοι Έλληνες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg