Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ο Ρονάλντο αγοράζει από τον Τραμπ



Σύμφωνα με δημοσίευμα στη New York Post, o σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου κατέβαλε 18,5 εκατομμύρια δολάρια για μια σοφίτα 233 τ.μ. στο Trump Tower στην Πέμπτη Λεωφόρο.



Η συμφωνία ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη, καθιστώντας το 30χρονο αστέρι του ποδοσφαίρου από την Πορτογαλία και επίσημα Nεοϋορκέζο.



Τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα ζει μόνο εδώ, ή θα παίζει εδώ. Έχει ακουστεί ότι ο Ρονάλντο ψάχνει να ενταχθεί σε μια ομάδα του MLS, όταν το συμβόλαιό του λήξει, δηλαδή το 2018. Στο Sports Illustrated αναφέρεται ότι το Λος Άντζελες είναι ένας πιθανός προορισμός, αλλά η αγορά του λοφτ θέτει το ερώτημα εάν η μεταγραφή θα γίνει στη Νew York City FC ή στη Red Bulls.

Η σοφίτα ήταν ιδιοκτησία του Ιταλού μεγιστάνα ακινήτων Alessandro Proto, ο οποίος τυχαίνει να είναι ένας από τους συνεταίρους του Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg