Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ντα Κόστα, έρχεται και ο Σεμπά

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο νέος στόπερ του Ολυμπιακού, Μάνουελ Ντα Κόστα.


Ο Πορτογάλος που έχει μαροκινές ρίζες έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος από την Τουρκία (αγωνιζόταν στη Σίβασπορ) λίγο μετά τη μια και μισή το μεσημέρι και στη συνέχεια αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι ερυθρόλευκοι.

Εξάλλου, αύριο, Τρίτη, αναμένεται στην χώρα μας και ο Βραζιλιάνος Σεμπά. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα τόσο με τον ίδιο, όσο και με την ομάδα του, Εστορίλ, προκειμένου από τη νέα σεζόν ο Σεμπά να αγωνίζεται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τι συμβαίνει με τις αποχωρήσεις

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε, όχι όμως εξαιτίας των αφίξεων, αλλά και των αποχωρήσεων για την ομάδα του Πειραιά.

Μετά την συμφωνία με τον Ντα Κόστα, ο Ολυμπιακός φέρεται πως θα δώσει δανεικό τον Αυλωνίτη.

Αμφίβολο πάντως θα πρέπει να θεωρείται το μέλλον κι άλλων ποδοσφαιριστών των πρωταθλητών, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν δεχθεί κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού για τους Μαζουακού, Ρομπέρτο και Ομάρ.






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg