Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

"Ξεκαθάρισμα" Τσίπρα σε Μέρκελ



Νέα τηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ, είχε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γερμανίδα Καγκελάριος εμφανίστηκε επιφυλακτική και διστακτική για το τέλος του "θρίλερ" της ελληνικής συμφωνίας, λέγοντας στον Πρωθυπουργό ότι "δεν υπάρχει αρκετή ενημέρωση για το περιεχόμενο της συμφωνίας", ενώ του μετέφερε τους προβληματισμούς του Σόιμπλε για την ταχύτητα που έκλεισε η συμφωνία με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Παράλληλα, επανέφερε το σενάριο χρηματοδότησης - γέφυρας, δείχνοντας την εντύπωση της εμμονής σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με τον κ. Τσίπρα να την διαβεβαιώνει με τη σειρά του, πως κάνει τα πάντα για να ολοκληρωθεί το κείμενο, ειδικά από τη στιγμή που συμφώνησαν και οι Θεσμοί.

Ο Πρωθυπουργός εμφανίσθηκε αμετακίνητος από την θέση του ότι πρέπει να τηρηθούν κατά γράμμα όσα έχουν ήδη συμφωνηθεί στην μαραθώνια συζήτηση του Ιουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg